21 lut 2008, 23:31
myszka,qunick,kataledajka,luludzieki za odpowiedzi,czyli wszystko w porzadku, taka mialamm nadzieje ale wolalam sie upewnic czy nie odbiegamy od norm hihi
Kajunia25, Patryk ostatnio wazyl 11 kg jakies ok 2 tyg temu to bylo.
Wspaniałe postępy czyni Milenka, zuch dziewczyna :ico_brawa_01:
Dziewczynyrok temu wszysko sie zaczelo, wody mi zaczely odchodzic,jeja ale to było piekne ale opis jutro dam, bo nie zdazyłam urodzic tego samego dnia co sie zaczelo.
ImprezkaJeszcze nie wiem czy bedzie normalna impreza czy tylko na slodko,torcik ciacha,bo wiele osob mi odpadlo a z 13 jak odejdzie pare to malo cozostanie ale niestety szwagierka nie moze przyjsc bo u nich rozyczka,wiec tylko maz by wpadl bo jest chrestnym i zreszta mial rozyczke,kuzynka z dzieckiem chora,wiec odpada.Zostaja tylko tescie i moja siora z chlopakiem i corka i szwagier ktory wpadnie na troche, wiec nie wiem czy jest sens zarcia szykowac w sumie dla 2 osob,bo moja siostra to prawie nic nie je nigdy ajej chlopak to wegetaianin,normalnie porazka,caly czas mysle co tu zrobic.
asiamto czekamy na fotke :)
[ Dodano: 2008-02-21, 22:39 ]
karolas, dzieki za odpowedz :ico_haha_02:
mamajulcimy tez bylismy w zeszlym roku w lipcu nawakacjach i bylo ok,zreszta my akurat pogody specjalnej nie mielismy,w tym roku planujemy tez lipiec zreszta nawet jestesmy do tego troche zmuszeni przez prace meza,jedziemy najprawdopodobniej nad morze,moze Hel,Władyslawowo albo Świnoujscie bo siora sie wlasnie przeprowadza.