11 kwie 2008, 12:55
A u mnie przed chwilą była położna i dostałam od niej opr, bo mi się szwy trochę porozłaziły i jakiś lekki stan ropny mam :ico_placzek: Powiedziała, że właściwie to nie jest tak źle, ale teraz mam sobie okłady z rumianku robić i nadal leżeć. I że za dużo chodziłam przez ostatnie dni i że to dlatego tak mi się stało. A ja tak nie mogę leżeć non stop. Wg mnie to leżałam i tak naprawdę dużo, a dziś już ubrałam się w normalne ciuchy i pościeliłam łóżko, bo stwierdziłam, że dosyć leżenia, dobrze się czuję, to mogę chodzić. No a ona mi tutaj, że mam do łóżka iść :ico_placzek: Martwię się tylko teraz czy mi to moje krocze na wyglądzie nie ucierpi przez to moje przedwczesne chodzenie. dziewczyny, to też taka uwaga dla Was-nie łazić za dużo po porodzie, oszczędzać się maksymalnie jak się da, bo potem problemy tylko. Faktycznie Magda ma rację, urodzić to pikuś, potem dopiero jazda się zaczyna :ico_haha_02:
[ Dodano: 2008-04-11, 12:56 ]
Trzymam kciuki za Asikę-Antoś się dziś pewnie pojawi na świecie-fajowo!
[ Dodano: 2008-04-11, 12:57 ]
mamamonia, fajny suwaczek-gdzie takie fajne są?
[ Dodano: 2008-04-11, 13:00 ]
Słoneczko córeczka śliczna. Ja też muszę Wam zdjęcia nowe wkleić, ale już nie teraz, bo idę polegiwać do wyrka zgodnie z zaleceniami położnej :ico_placzek:
Szybkich rozdwojeń życzę, dla jeszcze oczekujących! Jak tu zajrzę wieczorkiem albo jutro, to liczę że przeczytam o nowych maluszkach jakieś dobre wieści! Do zobaczenia