11 kwie 2008, 17:26
Hej dziewczynki :-)
Niedawno wróciłam i po prostu padnięta jestem, pewnie ciśnienie spada :ico_olaboga:
Byłam z mamą na zakupach (i oczywiście lodach), takich spozywczych, ale na nich się nie skończyło :-) Kupiłam dla córci komplecik spodenki+bluzeczka, bodziaczki i śpioszki oraz chusteczki nawilżające :-D (pampers)
No i przyszły mi dzisiaj zamówione kocyki, buteleczki, ceratka i dla mnie pas poporodowy (bedę sie robic na laskę) :ico_oczko:
Stwierdzam, że u mnie juz blizej niż dalej w kompletowaniu wyprawki dla dzidzi, z czego bardzo się cieszę. Niedługo bedę sie mogła zabrac, za pranie tego wszystkiego. :-)
[ Dodano: 2008-04-11, 17:35 ]
Właśnie dzwonił m. , że niedługo będzie, stwierdził, że do roboty nic nie było więc wyszedł wczesniej :ico_brawa_01: , namówiłam go i idziemy przed kinem do Sphinxa na jakieś dobre żarełko ( a co, tak dawno w knajpie nie byliśmy :ico_haha_01: ), także wieczór zapowiada się milutki :-D
Jutro pewnie nie będę miała czasu zaglądnąc, na szczęście jutro nie ide na uczelnię :ico_oczko: ale m. chce cos porobic na ogródku, musimy pojechac do szkółki po parę iglaków (bo niektóre zniszczyła nam tora), poza tym chce posadzic jakies kwiaty w doniczkach na zewnątrz na parapety.
No i muszę sie jeszcze uczyc, w niedzielę mam koło.
Także zyczę Wam przyjemnego wiosennego weekendu, trzymajcie się i dbajcie o Wasze brzuszki :ico_buziaczki_big: