witam z ranka. dawno nie byłam pierwsza hi hi, ale dziś Krzysio wyraźnie się juz wyspał, ale grzeczny jest wiec moge napisac.
Aaa.. chciałam dodać, że na NK jeszcze nie mamy Magdy... Czy moze ktoras ma?
ja mam Magdzię!!! :-D
nie wiem co mam pisać jakaś pustka w głowie mi się zrobiła.
aha wczoraj ten film na dvd oglądaliśmy - masakra szkoda kasy. tytuł "Hell" - to imie nie ze piekło, to imie takiej dziewczyny, z opisu zapowiadał sie spoko, miało byc tak ze ona to bardzo bogata dziewczyna, która ma dosłownie wszystko ale jej sie tym juz nudzi i poznaje chłopaka tez bardzo bogatego który tez chce porzucić te rozpustne życie i ze sie niby zakochują prawdziwa zwykłą miłościa nastolatków.
taki był opis a w filmie oni co chwilke w łóżku (miłość NASTOLATKÓW :ico_szoking: ) ćpają, ta dziewczyna usuwa ciążę , co chwile jakeiś orgie w pubach,i wogóle taki jakis głupi ten film ze nie wiem. jakby tego było mało nikt nie zauważył na pudełku ze to film FRANCUSKI, więc jeszcze ten ich dziwny język w tle. no masakra - jakby co nie polecam - fatalny film
A wciągnął którąś serial Prison Break.. Skazany na smierc - My zRafalem sie wciagnelismy. W Polsce lecial juz w telewizji ale wtedy nie mielismy jeszcze polskiej TV i teraz sciagamy odcinki - druga serie zaczelismy ogladac.
ja sie przyznaje - OCZYWIŚCIE że tak - oglądnełam wszystki eserie do konca. trzecia sie tak dziwnie konczy ze można by pomyslec ze juz nie bedzie następnych ale ja sadze ze jeszcze bedą!!!
Klaudia no to miłego oglądania.
dobra skoro juz na kompie siedze to porobie porzadek ze zdjeciami na kompie, pousuwam czerwone oczy i takie tam. no to :ico_kawa: dla wszystkich. pa pa
[ Dodano: 2008-04-12, 06:56 ]
o nie i Renia m ie wyprzedziła - przez to ze długiego posta pisałam !!! :ico_nienie: . przecież byłam pierwsza och