ale nie chce zeby Wasze maluszki kiedys miały kłopoty dlatego jak tylko wiem cos na jakis temat to chce Wam to przekazac czego sie nauczyłam.
Daltego każda zapewne liczy się z Twoim zdaniem :ico_oczko:
Dzięki dziewczyny.. ja chciałam wiedzieć właśnie coś więcej na ten temat, na czym to wszystko polega, ale sama nie mogłam znaleźć odpowiedniego artykułu. Zdecydowanie poczekam aż Norbert sam zacznie siadać :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-04-13, 13:18 ]
Marta cenne rady, ale jak mój Artur jak jest oparty pod kątem to się sam podciągnie do takiej 90 stopni to mam go kłąść, wogóle pod kątem większym nie brać? Bo już sama niewiem. :ico_noniewiem:
Ach, no właśnie, Norbert nie jest oparty o poduszkę na prosto tylko pod kątem, mniej więcej takim jak na leżaczku i Norbert sam się podciąga.. Ale rzeczywiście maluszki nasze mają jeszcze za słabe kręgosłupiki.
[ Dodano: 2008-04-13, 13:25 ]
Moje chłopaki śpią razem. Z Norbertem wstaliśmy o 10 i ponad pół godziny temu Norberta położyłam na drzemkę. Ja się nudzę. I tak Rafał niedługo wstanie, ale dzisiaj idzie do pracy.. i znów 5 nocek :-/ więc tak jakby go nie było a ja mam wtedy więcej roboty na głowie :ico_noniewiem: