13 kwie 2008, 18:13
a ja myślałam, że popiszę, ale moje dziecko spało dziś raptem pół godziny :ico_olaboga: i już mi kica na kolanach. ale póki co dostała papier to ma robotę :-D
my dziś byliśmy na zakupkach. Ja kupiłam sobie spodnie, takie od picu, bo mi się nic nie podobało, ale przy jednych portkach zoastałam no więc wzięłam. ważne , że dopasowane, aj jakaś taka niewymiarowała się zrobiłam, 38 za duże, 40 za mała, czasem 36 dobre ale gdzieś tam odstaje :ico_olaboga:
a jeśli chodzi o konflikty, to niestety przekonałam się, że z moimi teściami nie da się żyć w zgodzie, bo sami za jakiś czas prowokują kłotnie, no więc nie odzywam się do nich. oczywiście poszło o to, że ona się napracuje (sprząta raz na miesiąc) a ja nie robię nic w całym mieszkaniu. bardzo mnie to zabolało i nie pozwolę sobie, żeby ktoś robił ze mnie brudasa. A tu chodziło o to, że ola ubrudziła szybę w ich pokoju (tzn gościnnym) no i dlaczego jej nie umyłam. Szyby były myte na święta więc teraz nie mają prawa być brudne :ico_nienie: Odebrałam to tak jakbyśmy ja i Oleńka tam przeszkazały i bałaganiły, no więc nie wychodzimy teraz poza granice swojego pokoju, no bo po co mamy im brudzić w mieszkaniu. Bo nasza Ola jest wtedy gdy śpi i jeść nie woła a moja gdy płacze i bałagani. Strasznie mi przykro z tego powodu, że jesteśmy nieakceptowane. :ico_placzek: no ale nic, trzeba jakoś się z tym pogodzić.
natomiast co do wyjazdu do Austrii zdecydowaliśmy z mężem że WYJEżDżAMY!!!!!!!!!!!!Ale wyjazd dopieor w połowie przyszłego roku.
[ Dodano: 2008-04-13, 18:17 ]
kasi.k piękne fotki . My też wybierzemy się do zoo może w czerwcu lub maju.
A olcia dziś dostała ciacho na gorąco, ale mlaskała. A niedawno jadła ciacho z czekoladą nie wiem czy pisałam. Boże jestem przeszczęsliwa, że może już normalną rzecz zjeść. oczywiście nie daję jej dużo, ale na spróbę :ico_brawa_01: bardzo jej wszystko smakuje :ico_brawa_01: