Witam, ja dopiero dziś bo wczoraj do robiłam mezusiowi imprezke urodzinowa, wiec do południa siedziałam w kuchni :-D a póżniej juz z gosćmi do poźna :-D naszczescie synus po kąpieli ślicznie zasnał wiec moglismy posiedizec :-D
A dzis na zakupkach we Wrocławiu a maluch z dziadkami :-D a nam sie nawet udało do kina wstapic na " Nie kłam kochanie", jak ktos ma okazje sie wybrac to goraco polecam, bo super komedia :-D
i fajne są tanie kutreczki na wiosne w realu wiec tez sie zaopatrzyłam :-D
Zycze duzo zdróweczka dla wszytskich chorowitych maluszków, a ja tez cos smarkam tylko nei wiem czy mnie jakies przeziebionka dopada, czy to alergiczny katarek :-D albo mam alergie na mezaulka :-D
Madziu zazdroszcze ci tego baseniku tez bym sobie poszalała ale nawet nie wiem gdzie by mozna było w poblizu :ico_noniewiem: u mnei to troszke taka dziura :ico_noniewiem: ale juz neidługo wyciagne maluchowi jego własny basenik :-D to sie bedzie działo :-D
Monika witamy spowrotem :-D mam nadzije ze bedziesz tu juz u nas coraz czesciej i oczywiscie :ico_zdrowko: na parapetówce :-D
Basiu tak to jest z tymi chłopami :ico_olaboga: tylko u nas ci tylko kwiatki wyciagaja a u mnei tato jak sie dorwie do sekatora to ostatnio nam tak winogron przyciał ze prawie nic nie zostało :-D a z drzewek to mus ie chyba bonzai marzy bo tylko by przycinał :-D
Joasiu oczywiscie ogromny :ico_tort: :ico_prezent: dla Julii :-D
I znalazłam chyba najbardziej aktualne zestawienie dotyczace naszego spotkania i wpisałam mniej wiecej miejsce i godzinke ale jak cos to prosze sie wypoiwadac czy pasuje :-D a w plenerze to mysle ze sie u mnei juz w czerwcu spotkamy bo jak Basia mówimy ze trudno pogode dopasowac, ale mysle ze na upartego jak nic nei ustalimy to zawsze mozemy sie na rynku spotkac i gdzies sie wkoncu usadowimy :-D
SPOTKANIE LIPCÓWEK - KRAKÓW
MIEJSCE - NAJPRAWDOPODOBNIEJ KARCZMA POD BLACHĄ
PROPONOWANY TERMIN SPOTKANIA 3 MAJ
GODZINA - 12.00
ULA_TOMEK; VIOLA; MAŁOLATA; BARBAPUPPA; ABEGANO; MALHYN
MONIW; BASIK334;
Monika daj znac czy ci termin pasuje :-D
a ma ktos moze aktualny numer telefonu do Basik334 bo ona zminiła komórke a dobrze by jej było wysłac smska czy tez sie zjawi :-D