Jutro wypróbuje, tylko najpierw musze kupić soczki bo nam się skończyły. Ciekawe czy Oluś będzie jadł, chociaż znając jego apetyt wciągnie to ze smakiem :ico_haha_01:Nie robią sie grudki, ja mieszam narmalnie, łyżeczką, te 100ml soku to na jedna porcje
No gdzie tam stara :ico_puknij: kobito wiesz ile ci jeszcze do 80 zostało :ico_oczko:U nas ok, po za tym ze zaczynam czuc sie staro normalnie nie moge uwiezyc ze juz tyle lat skonczylam
Olek dostał w czwartek pierwszy raz całe żółtko do zupki i też zero reakcji, pierwszy raz jajo jadł na wielkanoc ale to tylko troszke . No i wokół glutenu takie wielkie halo ja nie umiałam sie pokapować jak to sie powinno dawac i normalnie zagęściłam manną zupe , wrzucam tego tyle żeby było gęściejsze i już. Nic nie odmierzam i na szczęscie jest wszystko OKZuzi nic po tym żółtku nie było. Gluten jej daję już chyba trzeci miesiąc i nic jej nie jest.

no prosze, widze ze szalejecieja kupiłam 3 ( była wyprzedaż w Orsey'u
mysle ze kazda normalna dziewczyna wlasnie tak by postapilaNo i ja jak sie tylko o tym dowiedzialam od razu go zostawilam...

no ja w koncu musze wprowadzic Szymciowi i zoltko i gluten, bo jak na razie sie za to jeszcze nie wzielam..hmmmOlek dostał w czwartek pierwszy raz całe żółtko do zupki i też zero reakcji...No i wokół glutenu takie wielkie halo
moj Szymon tez juz dawano na macie sie nie bawii matę złożyłam, bo chyba już z niej wyrosła

A dziś poskładałam koc, na którym się bawiła i matę złożyłam,
My juz tez mate dawno odstawilismy a Nell jak juz to na kocyku szaleje albo na panelach. A tera zdalam jej koldre na pol zlozona i kilka podus naokolo i sobie panienka siedzi nawet i godzine , zabawek ful przed nia a ta sie bawi :ico_brawa_01: i w sumie te podusie tak w razie czego sa bo nie przewraca sie tak bardzo.moj Szymon tez juz dawano na macie sie nie bawi
Nell czesto takie robi a kiedys to prawie non stop takie miala ale ja nigdy w tym nie dopatrywalam sie czegos zlego. Jak na cycku dzieci sa to chyba wtedy nie jest ok, ale teraz jak wszytko jedza to i kupy moga byc roooozne :-Dbo od kilku dni mi robi zielone kupy
dokladnie, a poza tym co to za Kut*s co zostawia kobiete w ciazy i jeszcze probuje sie tego wyprzec. On nawet potem robil testy DNA tylko nie wiem po co bo ta malutka Kinga to byla jego mala kopia :-D A tera zbuli na nia 1200 zl alimentow :ico_brawa_01: Fajnie co?i nie mial skrupułów to ze mna moglby zrobic to samo
nooo, niezly gosciu :-) Widac bardzooo spontaniczny, hmmm.... sorki , ale ja takich nie lubie, dla mnie "tesciowa" to tylko przy bardzo dobrych komitywach, a nie tak sobie pozwala gowniarz hehehe Widac ze to inne pokolenie :-D ;-)aa jeszcze wam mialam napisac ze wczoraj dzwonila moja siostra od tego swojego lubego
no i ja sobie z nia spoko gadam a on w pewnym momencie jej wzial słuchawke i do mnie nawija co tam slychac i takie pierdoly..ehh a pozniej mojej mamie dalam porozmawiac z siorka i on zrobil to samo i mowi do mojej mamy tesciowa \

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość