14 kwie 2008, 11:23
i ja sie witam :-D u mnei dzis cudna pogoda wiec maluszek juz sie na balkoniku wietrzy :-D
a mnie cos katarek meczy ale chyba to ta moja alergia bo strasznie kicham :ico_noniewiem: ale na wszelki wypadek wziełam sobie rutinoskorbin :-) bo jakos nei usmiecha mi sie lezenie w łózeczku z grypka :ico_noniewiem:
Justynko super ze juz sie lepiej czujesz i dobrze ze guza nie ma :-D ale kiedys bedzie sie musiał ten pierwszy pojawic :-D i odwiedzaj tu nas jak najczesciej :-D
Basiu witamy :-D i mam nadzije ze uda ci sie z nami spotkac choc na chwilke i pochwalic sie JAsiem bo to juz pewnie duzy chłopak, mogłabys nam jakies nowe foteczki tu wrzucic :-D jak bedziesz miała chwilke bo inaczej to w maju chyba was niepoznamy :-D
Madziu mam nadizje ze do Leonak zadne chorupsko jednak sie nie przyczepi
:-D a fajnie ze sobei gadasz z synkeim bo ten mój łonuz to tylko na mnie krzyczy :-D ale tak to jest wczoraj cały dzien z dzidkami i tesciami wiec dzis rzadzi mamuska :-D
Basiu ale mi narobiłąs smaka tymi bułeczkami az mi w brzuszku zaburczało :-D
Malhyn to super mieliscie weekendzik, a babcia to pewnie Damianka przekupywała pierozkami, kluseczkami, czekoladakami i dlatego był grzeczny :-D a tak serio to moja mama tez tweirdzi ze przy neij maluch jest grzeczniejszy, ale nie ma sie co dziwic jak mu na wszytsko pozwalaja i tylko na raczkach nosza, to kto by nie był szczesliwy
:-D