Dzięki dziewczyny za odpowiedz :ico_sorki: Ja jestem taka przewrazliwiona ze wkręcam sobie rózne rzeczy, ale moze rzeczywiście jest tak jak piszesz Jolu, moze przy drugim dziecku jest inaczej.
Nie wyobrazam sobie ciąży :ico_olaboga:

Nie oglądasz już Chirurgów :ico_haha_01: ?To my mykamy jednak teraz na spacerek, obiadek jak wrócimy :-D
Też mam zdecydowanie bardziej krwiste miesiączki niż przed ciążą, nie wiem od czego to zależne ale nie podoba mi się to.. nie lubię nosić podpasek :ico_zly:Dziewczyny mam tak mocna miesiaczke krwawie wiecej niz po porodzie
Bolące podbrzusze i wrażliwe piersi robią się także przy miesiączce więc może to Cię czeka :ico_oczko:Dziewczyny mam do Was pytanko. was tez czasami pobolewa podbrzusze jak na @ ?
Ja tak mam od paru dni, do tego piersi zrobiły sie wrazliwe. Mimo ze nie mam podstaw wkrecam sobie ze to takie objawy jak na ciąże :ico_puknij: Jeszcze nie mam @. Moze niedługo dostane i dlatego tak sie czuję??? :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość