14 kwie 2008, 15:51
Mat zasnął, oddychanie świeżym powietrzem już odznaczone :-D teraz ja będę szykować obiadek dla dorosłych :-D
dla naszych solenizantów :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Glizdunia dzięki, a ta zabawa jest straszna, ja przynajmniej jej nie znam, owszem noski tak ale zeby głową się zderzać, to może być niebezpieczne :ico_puknij:
Lady po jakimś czasie spotykania się z tym babkami nawiążesz nowe znajomości, jak byliśmy w niedzielę na placu zabaw to zamieniłam ze 2 zdania z jakąś tam panią, ja nie mam możliwości spotykania się z babkami bo te place to daleko od nas, ale Ty pewnie za niedługo będziesz miała dużo nowych znajomych :-D
przełamałam się, dziś był na dworze bez rajstop, spodnie dresowe i skarpetki, body z krótkim na to bluzeczka z długim i jeszcze bluza dresowa ale jej nie zasuwałam, choć pewnie i z tego muszę zrezygnować bo co jakiś czas nowa potówka :ico_noniewiem: w domu ma tylko body z krótkim i spodnie dresowe, już czas odłożyć rajstopki, no chyba ze będzie bardzo zimno... zawsze mam dylemat jak jego ubierać, zeby nie przeziębić ani przegrzać...coś mi się wydaje ze powinnam udać się na zakupy ubrankowe :-D