Witam,
narazie melduję się w dwupaku :ico_noniewiem:
choc od 2.30 nie czuję się najlepiej, prawie nie spałam a jeśli nawet to raczej drzemałam niż spałam bo ból nie dał za bardzo pospać, teraz tak, od pół godz. już mi trochę lepiej.
Mam taki ból jakbym miała okres- zwłaszcza ten 1 okropnie bolący dzień, boli ciągle z falowymi "kopami" gdzie boli BARDZO i te kopy zapisuję jako skurcze i boli mnie też podbrzusze bardzo...
Nie narzekam broń Boże, ale liczę na to że to zapowiedź czegoś większego, bo jak nie to się chyba wykończę :ico_placzek: :ico_zly:
Dziewczyny moje kochane życzę Wam aby się te rany szybko pogoiły i Wasze "przygody" z nimi też się szybko zakończyły. Dużo zdrówka
eśli tak się stanie to muszę kupić mleko dla małego bo nie bedę mogła przez kilka godzin karmić :ico_placzek: A jak później nie bedzie chciał cyca :ico_noniewiem:
to może tak asekuracyjnie odciągaj mleko i zamroź, a jak przyjdzie co do czego to dasz (albo mąż) małemu właśnie to mleko a nie kupne, a jak ze 2 razy z flachy wypije to nie od razu mu się odechce cyca. Będzie dobrze :ico_pocieszyciel:
[ Dodano: 2008-04-15, 11:14 ]
AgaSza, my mamy rodzine blisko POznania w Murowanej Goślinie więc jakbym kiedyś była w pobliżu to się do Ciebie odezwe :-D
hehe my to takie "światowe" kobiety jesteśmy z tego co widzę :ico_brawa_01:
Mam nadzieję, że uda się nam faktycznie spotkać, fajnie by było :-D