[ Dodano: 2008-04-14, 14:43 ]
yvone dobrze ze sie pobawiliscie , my tez zrelaksowalismy sie i kasy przepuscilismy dosc ale bylo warto
u nas amelka wstaje kolo 6,7 lub 8 zalezy najczesciej dajemy jej flache i ja kladziemy i ona jeszcze pospi troche a potem kolo 10 wstaje ale to zalezy czasem nie spi od 8 wiec odbija sobie godzinke drzemki w ciagu dnia a tak to spi zazwyczaj dwa razy po godzince a chodzi spac po 19 czasem a najczesciej to tak po20 i ona sobie sama tak juz wyregulowala, wiecie co ostatnio sie dzieje u nas, jak ja znia ejstem to szaleje tak ze ja z pokoju wyjsc nie mgoe a jak przychodzi moj maz np z pracy to chce zeby mnie zmienil a ona wtedy prawie zawsze ucina sobie drzemke i on sie ze mnie smieje ze on nic nie musi robic :-D :-D :-D
wiecie co robilam dzis test ciazowy bo mi sie okres spoznia ale wyszedl negatywnie, to bylby szok bo my uzywamy gumek i nie bylo zadnej takiej sytuacji ale lepiej zrobic bo wydaje mi sie ze to przez powrot do pracy moze mi sie rozregulowal, bede czekac :)
chcialam isc do fryzjera ale u nas wszedzie trzeba sie umawiac na wizyte wczesniej i chyba bede musiala poczekac bo bardzo bardzo chce podciac wlosy , ja je wize ostatnio ale ja nie lubie mojej buzi i policzkow i wolalabym je rozpuszczac czy cos...
[ Dodano: 2008-04-14, 14:45 ]
a te fotki z amelka to tylko jadla wafelka po kawaleczku a to z rozkiem to tylko tak do zdjecia, lodow nie jadla :ico_nienie: :ico_nienie: