Cześć!!!
najpierw życzonka dla
Mayci, oby nadal rosła taka śliczna i mądra!!! :ico_buziaczki_big:
Karolek na prawdę rozkoszny, no i Kozienice mi się widzą, bardzo!!!
Gocha co tam? co się dzieje??? zdrówka życzę!!!
Massumi Ty też dbaj o siebie...i dzieci!
Glizdunia kurczę, ja już bym biegiem do domu wracała...albo czekała jak osioł, żeby sobie poszedł...
Lady ej, to co za bal urządzasz, że kateringu szukasz? u nas będzie co prawda ok.20osób, ale wszystko same będziemy robić.
A co do diety...ja na razei nic nie kupiłam, więc moja dieta nie jest kosztowna. Poza tym, jeśli kupię te koktajle, to nie za 600zł, a za 20, więc to chyba się da przeżyć co? :ico_haha_01:
Pata, oj biedni jesteście. Oby małemu szybko przeszło, cokolwiek to jest. Może czas zmienić lekarza???
Sorka, ale więcej nie pamiętam....
Hania już niestety nie reaguje na "nie wolno" :ico_placzek: i z uśmiechem na twarzy sama wchodzi na schody. Oczywiście najpierw na mnie chrząka i zagaduje, jakby mnie chciała przekonać, że może wejść. Jak się nie zgadzam, to i tak wchodzi...i mam tego dość...Na szczęście w innych rzeczach jeszcze słucha.
Dziś pięknie u nas, choć straszyli ulewami...To ja od rana pranko, spracer...słońce nadal było, więc 2pranko...sprzątanie porządne w łazience, odkurzanie...i obiadu nie zdążyłam se zrobić...do pracy..do domu, kąpanko...uffffffffffff................
Ok, może idę zgrać zdjęcia...na razie!!!
[ Dodano: 2008-04-15, 21:47 ]
no to lecimy....najpierw moje dziecko idzie do przedszkola
i tysiąc pierwszy szeroki uśmiech
a tu radość po zjedzeniu kisielu z jeżyn
wczoraj...szukałyśmy wiosny
a tu Hania smakuje ziemię, bo tego akurat jeszcze nie jadła...
i wielka radość, że zjadła naleśnika z nutellą
no i z wizytą i Antolki