Cześć kochane,ja wczoraj po południu wogóle nie mogłam wejść na tt,nie mogłam odnaleźć naszego wątku jakoś strona była całkiem inna i jak sie logowałam to pojawiało sie że niepoprawny login lub hasło :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Ja dziś stawiam za 7 miesiąc Kacperka :ico_tort: :ico_tort: i może jeszcze do tortu :ico_zdrowko:
Eska dla Olusia wszystkiego najlepszego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Poza tym stwierdzilam że chyba mu te włoski podetne, juz kiedys kuzynka obcinala mu wlosy przy uszach bo miał długie i go łaskotały.
heh ja nie mam co obcinać :-D ale wczoraj zrobiłam mu irokeza w wannie,hihi,zrobię wam następnym razem zdjęcie :-D A u nas wszyscy mówią żeby dzieciom nie ścinać do roczku włosów ale to takie zabobony i tylko wkurzają człowieka.
Jutro dzionek pełen wrażeń, na 9.30 mężus jedzie na WKU
to koniecznie zdawaj relacje jak wróci a ja trzymam kciuki :-)
mamo Zuzi ale Nell fajnie wyszła na tych zdjęciach z podpisu,tak jakoś inaczej,ale słodko :-)
Musimy uzupełnić braki po moich ostatnich ciuchowych porządkach :-D Kurcze dawno nie szłam na sklepy z taką listą zakupów :ico_szoking:
no rzeczywiście lista megaa a my wczoraj tez bylismy na małych zakupach i Ł dostał koszulkę ja dwie bluzeczki i Kacperek też dwie bluzeczki :-D takie bluzeczkowe zakupy mieliśmy :-D A mój wózeczek jeszcze nie przyszedł,wkurzę się jak dziś niedojdzie :ico_zly:
U nas wogóle pogoda tragiczna,cały czas pada.
Justyna pogmatwane z tym pierścionkiem ale chyba by aż tak was nie oszukali że to nie złoto :ico_noniewiem: Ja jestem za rozmową na Skypie tylko że ja nie mam założonego :-D więc musiałybyście mnie uświadomić jak to zrobić :-D
No i ciekawe jak Aga bo to już jutro piątek :ico_placzek:
My dziś jemy krupniczek z kaszki jaglanej :-D
[ Dodano: 2008-04-17, 10:41 ]
hmmm... chyba muszę zmienić zdjęcie w podpisie bo już chyba sie wam znudziło co :-D ??