:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Tyle sie napisalam i mi zjadlo post....wczesniej przez pomylke maz mi skasowal :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Witajcie dziewuszki :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Nie zagladalam tu przez caly tydzien,a wiec streszcze wam krotko...juz nie chce mi sie pisac :ico_placzek: :ico_placzek:
A wiec w srode 23.04. bylam na badaniu glukozy...wyniki byly do odebrania wczoraj(25.04)ale nie mialam do tego glowy,zaraz wam napisze dlaczego :ico_placzek:
Jak wczesniej pisalam w 23tc na usg wykazalo mi ze mam za malo wod plodowych...zalecenia duzoooooooooooooooo pic.
Bylam u swojego gina,a on tez ze mam pic,a usg zrobimy okolo 30 tc.
Ale to przezciez 7 tyg. roznicy :ico_szoking: Bardzo sie zawiodlam,ze tak mnie potraktowal :ico_placzek: A gdyby cos.... :ico_olaboga:
Ja postanowilam,ze zrobie usg(dla swojego spokoju)czy picie hektolitrow wody mineralnej przynioslo jakies rezultaty.
Pani dr.tylko przylozyla mi glowice do brzucha od razu mowi ze nie jest dobrze :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Ze jest ciasno...baaaaaaaaaaaa tych wod jest mniej niz ostatnio :ico_szoking: ze zalicza to juz do Malowodzia!!!!!!!!!!!!!!!
Pod nieobecnosc meza,(ktory wyjechal w delegacje)towarzyszyla mi moja mama.I dobrze ze ktos ze mna byl...Mialam rozne mysli,tym bardziej ze naczytalam sie o tym w necie...i naprawde czasem skutki malowodzia sa tragiczne w skutkach... :ico_szoking:
Pani dr. powiedziala ze jest tylko radiologiem i ze powinnam sie skonsulatowac ze specjalista...Podala mi namiary do najlepszego w Bydgoszczy ginekologa dr.Wasilewskiego(ktory tez robi usg)
Powiedziala ze jezeli stwierdzi ze jest Ok,znaczy ze tak JEST...Wrocilam do domu i zaraz zadzwonilam do meza,oczywiscie nie obylo sie bez lez :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Zadzwonilam,aby sie zarejestrowac.Pani mowi mi ze jasne ale dopiero 20 maja :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu....
Mowie jej co i jak,zlitowala sie i dala mi nr na kom.
Pan doktor mimo ze zajety odbiera moj tel.Znowu musze opowiadac....
Po chwili ciszy,uslyszalam ze mam przyjechac o 18-tej.... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Dzien mi sie strasznie dluzyl :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Wkoncu nadeszla godzina 0...weszlam do gabinetu z walacym serduchem i starchem...Nie dalo sie nie zauwazyc ze jestem stasznie zdenerwowana :ico_placzek:
Pan dr. przejrzal moje poprzednie usg.
Zaczal badanie,po kilku sekundach mowi mi ze........jest WSZYSTKO DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Jak mi ulzylooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potem dr.W. mowil mi co wlasnie widze na monitorze....widzialam narzady wewnetrzne,pelen pecherz,nozki,raczki,wiem ze nie ma zespolu Downa :ico_sorki: i wiem tez ze jest to coreczka :ico_sorki: :ico_sorki: uslyszlam,ze dobrze widoczna jest cipunia(to slowa pana doktora...hehehh)Stwierdzil tez ze niunia jest pyzata :-D
Na koncu podziekowalam,ze znalazl dla mnie czas..................Wrocilam do domu calkiem inna....
Zastanawia mnie fakt,dlaczego tak wyszlo :ico_olaboga:
Dlaczego pani dr. miala zupelnie inne zdanie...........nie wiem,najwazniejsze jest to ze skonczylo sie dobrze.
Tutaj dodam jeszcze wymiary z dwoch badan mojej ksiezniczki
najpierw te z 11-tej(25t 6d)
BPD-61MM
FL-45MM
AC-214MM
Waga-958g
Lozysko w 0 st. dojrzalosci
i teraz ta szokujaca informacja;
Zbyt mala ilosc wod plodowch-jedyna kieszonka ma szer.47 mm-konieczna PILNA konsultacja ginekologiczna....
I te z 18-tej............
BPD-60MM
HC-241MM
AC-212MM
FL-46MM
Waga-813g(ale roznica :ico_szoking: )
Lozysko w 1 st. dojrzalosci(hmmmmmmmmmmmm)
Hehehehe mialo byc krotko :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: Mam nadzieje,ze 4 raz nie bede musiala tego samego pisac :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Pozdrawiam.....ale mi zeszlo :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Jak mi sie uda to wkleje jeszcze fotke mojej niuni :-D
[ Dodano: 2008-04-26, 23:40 ]

[img]http://

[/img]
[ Dodano: 2008-04-27, 12:23 ]
Widze ze tu ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny wczoraj po nacisnieciu brodawki,wyplynelo mi kilka kropelek siary...i piersi tez jakby mocniej bolaly :ico_placzek:
Pogoda cos sie psuje :ico_placzek: ale wyciagne rodzinke na spacerek.....
Milej niedzieli..... :ico_ciezarowka: