19 kwie 2008, 01:06
Kochane Dziewczyny!
weszlam,zeby napisac jaki dzien zgrozy przyzylam dzisiaj.Wiecie jaka mam tesciowa,wiec rozpisywac sie nie bede,ale nie wiem czy juz Wam pisalam,ze moj maz w dziecinstwie byl chory na leukemie (bialaczke) i moja tesciowa jak tylko poznalam sie z mezem czesto wtracala,ze wysoko prawdopodobne,ze dziecko mojego meza tez na to zachoruje.Nie musze Wam pisac jak te slowa pamietam teraz jak mam juz Antosia.Na dodatek ta kobieta opowiada,ze nasz antos ciezko zachoruje a ona nawet palcem wtedy nie kiwnie.Wiadomo gadanie glupiej starej baby.Podczas pierwszej wizyty kontrolnej u pani doktor powiedzielismy,ze maz byl tak ciezko chory na co pani doktor powiedziala,ze leukemia na szczescie nie jest choroba dziedziczna.Bylam spokojna az do wczoraj kiedy odkrylam na nozce antosia siniaka,a dzis juz pare siniakow wiecej.Nogi mi sie ugiely bo od razu w mozgu zapalila sie czerwona lampka,ze to moze byc objaw tej strasznej choroby.Zadzwonilam do pani doktor i powiedzialam,ze martwie sie siniakami na nozkach antosia,ktore nagle sie pojawily a wiem,ze na pewno sie nie przewrocil.Mialam nadzieje,ze ona mi powie,ze mam sie przestac martwic,a ona mi na to:PROSZE NATYCHMIAST PRZYJECHAC :ico_szoking: Wtedy juz myslalam,ze serce mi peknie z niepokoju.Pani doktor jednak po chwili zmienila zdanie,ze przyjazd do niej i tak bylyb bez sensu bo juz nie moze o tej porze pobrac krwi,wiec jak tylko maz wroci z pracy to mamy jechac do Dzieciecej kliniki.Te godziny mi sie ciagnely niemilosiernie.Teraz jestesmy juz po badaniu w klinice i wyglada na to,ze wszystko w porzadku.Wyniki dzieki Bogu sa dobre a siniaczki widocznie z raczkowania-tak twierdzi pani doktor w klinice.Boze,nie wiecie jakie pieklo przezylam zanim okazalo sie,ze to tylko moja panika i Antos jest zdrowy.
[ Dodano: 2008-04-19, 01:10 ]
jogobella, spokojnie mozesz juz do nas dolaczyc,przeciez to,ze nie jestesmy jeszcze mamami roczniakow,nie znaczy,ze jako tiktakowe ciotki tak wielu juz roczniakow nie mozemy juz tutaj byc.Na niemowlakach juz sa kwietniowki 2008-:))
aTwoja krolewna miodzik!!!!!!!!