Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

23 lut 2008, 08:13

Zaglądam do was często - super wiadomość
Obrazek
Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc, sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku, porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek. :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-02-23, 07:16 ]
Basiu mocno trzymam kciuki żeby wszystko było ok ,na pewno będzie -musi być :ico_pocieszyciel: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 lut 2008, 08:19

Kristi bardzo się i gratuluje ci z całego serca..to cudowna wiadomość!!!!!!!!!
ucałuj syneczka i wracaj szybko do nas...
buziaki

a ja do szkoły pedzę..jak mi się nie chce :ico_placzek:
milego dnia

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

23 lut 2008, 09:00

Witajcie Kobietki.
pata, dobrze, że zaglądasz, super, ale dołącz do nas i pisz, co u Ciebie, Kubusia. Zapraszamy !
iza, biedulko :ico_pocieszyciel: . Nie zazdroszczę Ci tej szkoły...
U nas dziś taki wiatr straszny, że z łóżka nie chce się wychodzić. Całą noc tak wiało :ico_szoking: . Normalnie halny :ico_haha_01:
Kinga jeszcze śpi i może z powodu pogody pośpi sobie dziś dłużej. Najważniejsze, że nie wstala przed 7...

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

23 lut 2008, 09:27

"Witaj Aniu. Chciałam napisać, że urodziłam zdrowego, silnego chlopczyka Marcusa, ma 53 cm długości i waży 3560 g i małego urodzilam już dzisiaj o 17:30. Jestem sama z małym w pokoju, i karmię piersią. Malutki jest silny i mocno ssie pierś. Poród trwał około 2 godzin. Pozdrawiam i dzięki za wszystko. Dobranoc, pa"
HIP HIP HUrrRRAAAAAAAAAAA!
Kristi ogromne gratulacjony, z niecierpliwościa czekamy na zdjęcia Marcuska
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Anusia a Tobie dzięki za przekazaanie info Obrazek

pata a TY nas nie tylko czytuj , ale też PISZ!!!

[ Dodano: 2008-02-23, 08:28 ]
trzymaj się jakos Izunia

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

23 lut 2008, 10:01

No tak, pocieszyłam się, że Kinga sobie pośpi... Wysłałam poprzedniego posta i słyszę, że się drzwi sypialni otwierają i ukazuje się w nich mój kochany, czupurny łepek :ico_haha_01: . I po spanku. Wypiła mleko, siusiu na nocnik zrobione, ubrana i ogląda bajkę. Mąż zaraz wróci z pracy (od 2 dni jeżdżą z kolegą wieczorami albo wczesnym rankiem- padł im nowiutki dysk i wszystkie ważne dane cholera wzięła. Na szczęście, część jakaś firma z Polski była w stanie odzyskać, ale ponad miesiąc pracy muszą teraz wklepywać ręcznie....)

Maggie, nie dziękuj. To dla mnie taka wielka przyjemność była, przekazać Wam tą bardzo radosną wiadomość od Kristi. Jeszcze troszkę i któraś z Was poda do wiadomości informację o mnie. :ico_haha_01:

A my już mamy kupca na nasze mieszkanie i jeszcze przed porodem czeka nas przeprowadzka :ico_olaboga: . Boję się tego okropnie! Z pierwszego piętra trafiamy teraz na czwarte i w dodatku bez windy. To będzie mieszkanko mojej siostry. Dla nas to bodziec, aby zacząć się w końcu budować, ale przed moim rozwiązaniem to tragedia- ta przeprowadzka. :ico_placzek: Oj, wszystko nam się popieprzyło. Przepraszam za słownictwo, ale jestem załamana... Z tym mieszkaniem wiąże się tyle wspomnień. I jeszcze przecież latem remont robiliśmy. Nikt nie wiedział, że tak wyjdzie...
Przepraszam Dziewczyny, już nie nudzę...

Awatar użytkownika
Barbara
Śmigam już bez trzymanki po forumku

23 lut 2008, 10:12

Kristi gratulacje Kochana!!!! :ico_brawa_01: Obrazek Obrazek Obrazek

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

23 lut 2008, 10:13

Anusia no troche kiepsko z ta przeprowadzką, szczeólnie że jest przed porodem :ico_noniewiem: ale cóż musicie dać radę...
Trzymam kciukaski

Awatar użytkownika
Barbara

23 lut 2008, 10:15

Basiu mocno trzymam kciuki żeby wszystko było ok ,na pewno będzie -musi być
Dziekuje pata, tez staram sie tak myslec....
Pisz do nas czesciej!
podziwiam Cie Izuś, mnie to by sie nie chciało .. :ico_noniewiem: , trzymaj sie jakos....

[ Dodano: 2008-02-23, 09:18 ]
Ania, no to nie najlepiej jesli chodzi o ta przeprowadzke, ale trzymam kciuki zeby bylo Wam w miare dobrze i tak jak chcesz...

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

23 lut 2008, 10:21

Mama_Kingi, :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: na pewno dacie radę nie ma co się martwić wszystko się ułoży - trzymam kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
my też przeprowadzaliśmy się miesiąc przed urodzeniem Kubusia ale to była przeprowadzka od teściów na swoje :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_sorki:
iza ja też cię podziwiam :ico_brawa_01: sama chyba zacznę jakieś studia od października :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

23 lut 2008, 11:06

witam.
My od 8 na nogach :-) Ada na śniadanko zjadła paróweczke :-)
Ale w nocy u nas wiała coś strasznego :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: pół nocy spać nie mogłam i Ada terż sie budziła :ico_olaboga:
pata pisz częściej :ico_sorki: :ico_sorki:
Aniu nieciekawie macie z ta przeprowadzką :-/ ale trzymam kciuki ,na pewno sobie poradzicie :ico_buziaczki_big:
Ostatnio zmieniony 23 lut 2008, 12:44 przez justyna25, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”