21 kwie 2008, 10:21
jzuuuuuuuu napisałam 2 razy długiego posta i zawsze na koncu mi go wsysnie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: gdy wtawiam emote :ico_zly:
a tak wogóle to WITAJCIE :-) :ico_buziaczki_big:
strasznie sie steskniłam za wami :ico_placzek:
u nas wszystko ok,wczesniej pisząc zapeszyłam troche ,ze mela ładnie śpi -spała teraz znowu coś ja napadło raczej zębole :ico_zly:
ogromne brwusie dla wszystkich tupiących dzieciaszków ,które przełamały lody i zaczeły same chodzic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
gozdzik łołłłłł ale z julki kawał baby jest :ico_szoking: ona wygląda conajmiej na 2 lata ,a włoski ma sliczne ,a jakie długie mmmmmmmmm :-)
mela to biegiem zasuwa ,az łepek podskakuje :-) ,włązi wszedzie na fotele ,na kanapy ,na stoły ,a gdzie nie moze bo jest za wysoko to se podstawia taką klape od skrzyni na zabawki i włazi na nia i juz chyc na górze :ico_olaboga: ,bardzo duzo mówi pojedynczych słów .najnowszym hitem od kliku dni to jest OKO i Beata _woła (ataaaaa) no i wogóle po swojemu to ciagle sie paszcza nie zamyka ,kłóci sie równo :ico_oczko:
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: a co sie dzieje z agą juz ponad tydzien sie nie zjawia na gg tez jej nie widac :ico_placzek:
cioteczko gosiu zycze spokoju i cierpliwosci na tym kursie ,badz pojetna uczennnica nie daj sie poniesc nerwom ,przewiez tego instruktora tak az mu włosy dęba staną ,az sie wbije w fotel :ico_smiechbig:
ok to ja zmykam powiesic pranie do nastepnego :516: