hi hi a ja widzę podobieństwo do Kingi. To chyba wszystkie dzieci są do siebie podobne trochę.Julcia jest prześliczna!!! Widzę duże podobieństwo do naszego Antosia- nosek, ilość włosków i w ogóle cała cała twarzyczka .
takim cudem, że wyjechałam na studia do Poznania, na Akademię Ekonomiczną. Jeszcze na studiach zaczęłam pracować, a w pracy poznałam chłopaka, w którym się zakochałam i który zakochał się we mnie i postanowiliśmy, że będziemy razem przez resztę życia. I że chcemy je spędzić w Poznaniu właśnie, bo tu nam się podoba i tu jesteśmy szczęśliwi :ico_haha_02: I tak sobie żyjemy juz kilka lat. Ale Ty to dopiero się wypuściłaś daleko od Siedlec-ja przy Tobie to pikuś :ico_haha_02:AgaSza, ciekawi mnie jakim cudem wywiało cię tak daleko z naszego miasta?szkoda ze masz teraz rodziców daleko :ico_noniewiem:
Właściwie to już sama nie wiem. Położnej nie było jeszcze więc z medycznego punktu widzenia nie potrafię nic powiedzieć. Ale czuję je jeszcze trochę. Wczoraj znów mnie coś tam trochę kuło. Boję się, żebym nie musiała mieć tego ponownego rozcinania :ico_placzek: ale może nie ...AgaSza jak tam krocze??
Oj Magda ja nie wiem dlaczego ale wcale czasu nie mam na kompa. Jak nie karmienie to sama jem albo śpię no i Markiem się cieszę jak Antoś śpi :ico_oczko:ciezko nam sie zlapac ostatnio :ico_placzek: ale wazne ze wiem ze wszystko u was dobrze :-)
a swiezo upieczony tata nie przebukowal biletu :ico_oczko: ?
na 3 dni przed porodem :-D 

Już 4 dni na świecie.super akurat wtedy kiedy trzeba :ico_brawa_01: jeszcze troche a wcale nie zechce mu sie wacac :ico_oczko:wyobrażcie sobie wczoraj dzwoni babka z wizzair ,ze lot odwołany i czy chce zwrot pieniędzy czy przebukować na na inny termin!!! Taki farciarz z Marka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Scottspesy i 1 gość