21 kwie 2008, 20:39
marta fajnie cię uslyszeć.
kasia fotka super, widac tego ząbka.
karolina powodzenia w robieniu prawka :ico_haha_01:
wisienkowow, podziwiam Cię z tą siłownią
Co do jajka, ja daje ale nie co drugi dzień no bo mi się zapomina. Czasem daje do zupki ugotowane na twardo żółtko. Ale Tosia lubi jajecznicena maśle :-D więc troszke jej daje. Tylko kurcze ostatnio mamy wojne o lyżeczkę znowu, najchętniej by wszystko palcami jadła, wrrr a jest z niej charakterna dziwnczyna, potrafi się drzec tak strasznie jak coś chce. Dzisiaj była wojna o owocki, ale się nie dałam i na koniec Tosia się poddała i zjadla łyżeczką, ale swoje się nazłościła.
U mnie wielkie poruszenie na uczelni no bo w tym tygodniu bal i absolutorium, toge i biret już mam, fryzjer umówiony na bal :-D ale ja do tego podchodze z przymróżeniem oka bo tak na prawde koniec studiów będzie po ostatnim egzaminie w czerwcu :ico_oczko:
Za to mam mega dylemat bo nie wiem co chce robić jaka specke i gdzie chce robić staż, a czasu do decyzji coraz mniej. Wypadałoby się jaknajwięcej na tym stażu nauczyć bo teraz o wszystko potrafia się sądzić.Np moja znajoma dostała wezwanie do sądu bo wystawiła pacjentowi recepte na korytarzu mimo, ze na jego prośbe i poza kolejką...... :ico_nienie: [/b]