No witam z rana :-D u nas dzis pogoda troszke deszczowa, ale jak malucha dałam na balkonik to akurat deszczyk przestał padac wiec sie wietrzy :-D
Joasiu super te foteczki z przedszola :-D juz sobie wyobrazam jak bym mój synek wygladał jak by sie do takiego niskiego kraniku dobrał :-D
Abegano ja to ci chyba raczej nie pomoge bo mój maluszek jak zje kaszke na kolacyjke, wykapie się to idzie spac i zazwyczaj cała nocke śpi, czasami sie przebudzi ok. ale wtedy dostanie albo soczek albo mleczko i jzu spi ładnie najczesciej do 7
a wiadomo ze jak maluszke na piersi to troszke inaczej jest, szczególnie jak mamusie mało w dzien widzi to musi w nocy nadrabiac :-D
Justynko super ze u was pogoda super, ja juz sie nie moge doczekac cipelejszych dni zeby z maluchem cały dzionek sobie w ogródeczku siedziec :-D
juz cos nawet wukukałam dla malucha
http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=348989302
akurat na roczek bedzie super prezencik :-D jak wam sie podoba :-D
tylko Justynko mam nadzije ze jak juz bedzie lato to juz całkeim o nas nie zapomnisz i bedziesz nas jednak odwiedzac :-D
a mój znowu nie chce zeby go prowadzic bo chce raczkowac, bo tak mu szybciej, a wogóle on taka Zosia samoasia, wszytsko by chciał sam :-D
a jak w lipcu bedzie to w jakiej miejscowosci bo moze wtedy wpadniesz z jakas wizyta :-D
Dzieki za porady na temat jedzonka, u nas tez niby tylko 2 zabeczki ale maluch super sobie radzi z jedzonkiem wsyztskiego co mu do buzi wpadnie :-D
[ Dodano: 2008-04-22, 10:12 ]
A i stawiam

szybkiego torcika na 10 miesięcy bo tak nam ten czas zleciał :-D