22 kwie 2008, 11:12
Hej :ico_ciezarowka:
Ja dopiero z miasta wróciłam, byłam dziś u okulisty, oczekałam się jak głupia prawie godzinę, takie opóźnienia były :ico_olaboga: (choc to prywatna klinika :ico_noniewiem: ), ale warto było, super ta lekarka, na razie zostaję przy tych szkłach co mam, ale kazała mi przyjśc po porodzie jak bede do pracy wracac, to wtedy coś zmienimy ( w ciąży wzrok trochę może sie zmienic). Nnajważniejsze, że nie ślepnę :-) no i przeciwskazań do porodu nie ma :ico_oczko:
Piszecie o ładnej pogodzie, ale Wam zazdroszczę, u mnie strasznie leje i tylko ok. 10 st. wiec nie za fajnie :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-04-22, 11:18 ]
a jako ciekawostę powiem Wam, że mojej koleżance z pracy z pokoju z która siedzę urodził się w piątek wnuczek. Jej synowa miała cesarkę, bo waga dziecka lekarze określili na 4600 g, a okazało się, że w rzeczywistości dzidziuś miał 3600g :-) (a dziewczyna od poczatku chciała rodzic naturalnie, choc pierwszy poród miała przez cc).
Ale nieźle, myslłam, ze raczej takie błędy są, ale w odwrotną stronę. Ktoś sie grubo pomylił :ico_olaboga: