22 kwie 2008, 12:53
Juz jestem VIOLU!!! :-D
Wczoraj nie mozna sie bylo tutaj dostac!!! :ico_zly: a pogadulic to mi sie chcialo, bo sama jestem z dziecmi, maz na wyjezdzie sluzbowym :ico_placzek:
A z Milenki to duza kobietka ci rosnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moja dzisiaj wazylam i ma 7.900 i 67.5cm! To taka ociupina! :ico_oczko: Ciuchy na 74cm(1rok) to chyba az do zimy beda dobre! Klopotliwa sprawa, bo to znaczy, ze trzeba ten sam rozmiar na lato i zime!!! :ico_szoking: i nastepny rozmiar tez na lato i zime! :ico_szoking: Tak to ja jeszcze z moimi dziecmi nie mialam :ico_puknij:
Stawiam wiec torcik dla Madziorki :ico_tort: dla Pawelka lobuziaka :ico_tort: :ico_brawa_01:
Dla Juli tez :ico_brawa_01:
Moja to grzeczniutka jest, ale dzieci zaczynaja ja uczyc brzydkich rzeczy :-D Mala nauczyla sie robic buuuuu, pochyla sie do przodu i mowi buuuu!!!! Strasznie sie z tego usmialam, bo tak zrobila pani w sklepie, ktora jej mowila, oj jaka ladna ty jestes! a Amalia buuuuuu!!!! :ico_oczko: gdybyscie widzialy mine kobity :ico_haha_01:
A z tym spankiem to roznie bywa! U mnie od powrotu z wakacji to tez ciezej niz zwykle, no i niestety Amalia nie jest spiochem, tylko widocznie tak jak moj syn! on to zawsze malo spal! cale szczescie, ze teraz to wlasnie moze mi mala rano popilnowac :-D
Ja w tym tygodniu (taty nie ma wiec mozna, bo on to od razu leci! :-D ) probuje nie tak od razu do niej isc jak marudzi! bo ona to tak od razu nie placze, no i czasem jest ok i zasypia na nowo! :ico_oczko: :ico_spanko:
Za godzinke idziemy po raz pierwszy do zlobka :-D Tutaj przedszkole tez jest od 2-3roku, to zalezy od dziecka i wolnych miejsc! No ale zlobki sa dla mam pracujacych (na caly tydzien)i niepracujacych(tutaj 13.5godziny tygodniowo)! :-D