Hej witam się wieczorową porą.
Mężuś wybył na spotkanko z oegami do manufaktury. A ja wykąpałam mojego potworka kochanego i uśpiłam i mam chwilkę żeby do was zaglądnąć. Pluskała się w dużej wannie tylko bąbeleczków brakowało. Raz zanurkowała trochę sie wystraszyła ale zaraz ją zabawiłam kaczuchą i był spokój.
Pogoda u nas piękna cieplutko i słonecznie. Spacerek długi zaliczony, później zrobiłam obiadek.
Violu jak zawsze piękne rzeczy kupiłaś Milusi. Będzie się prezentowała nasza modnisia.
Madziorka jak zawsze super zdjęcia Lelka i życzę udanego romantycznego wieczoru :ico_brawa_01:
Dla Kubusia i Zosi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 9miesiączków.
Dla natalki za pierwsze kroczki wielkie brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mnie się w nocy śniło że Eliza też coś cudowała z samodzielnym wstawaniem bez podpierania się o coś a to wszystko że się naczytałam o Natalce.
Basiu nieźle z tą piwnicą też bym się wkurzyła na Twoim miejscu.
A różnica dzieciaczków niezła.
My mamy małego sąsiada który pod koniec marca kończył roczek i też nie jestet dużo większy od Elizy. Przy niej to wygląda jak chucherko :ico_oczko:
A co do spotkanka to ja bym bardzo chętnie zobaczymy jak będziemy stać z samochodzikiem. Pogadam jeszcze z mężusiem, ale bardzo bym chciała się spotkać bo później to nie wiedomo jak będzie jak wyjedziemy.
Dobra kończe zanudzać. Może zaraz wkleje jakieś zdjęcia mojej gwiazdeczki.
[ Dodano: 2008-04-24, 22:40 ]