Hej kochane
ale mamy urodzaj na chłopców, chociaż mnie się tak wydawało, że dit53 będziesz mieć chłopczyka. No ale szok na pewno jest duży, ja też byłam :-D :-D
Ciekawe jak to u mnie będzie, bo ja akurat nie bardzo bym chciała urodzić przed terminem bo boję się, że nie zdąże się wyprowadzić do domku. Więc może na złość i przekór urodzę wcześniej :ico_haha_02: .
Zaspałam dzisaj, ojciec budzi mnie o 10.20,że ludzie po wyniki dzwonią a ja w najlepsze śpię.
a co ty nawet w niedzielę masz klientów?? I wyspać się biedaczku nie możesz??
Ja w sumie też nie wyspana od prau dni chodzę, bo ciągle albo na mieszkanku idę, albo po sklepach łażę. Wczoraj kupiliśmy kuchenkę z piekarnikiem i pralkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jejku już się doczekać nie mogę, aż zacznę tego wszystkiego używać.
Dzisiaj się nawet wyspałam, chociaż w nocy złapał mnie taki skurcz, że pierwszy raz nie byłam wstanie sama sobie pomóc, męża musiałam obudzić i mi nogę masował. Mało tego od paru dni mi drętwieją palce w prawej dłoni, też tak macie?? Słaby chwyt mam w tej ręcę, nie potrafię jej ścisnąć (mam nadzieję, że jest to zwiążane z ciążą i potem przejdzie).
U nas dzisiaj piękna pogoda i mam straszną zachciankę albo na pieczone na ognisku albo na kiełbaskę z ogniska :509: może namówię męża to mi zrobi.
A teraz to chyba pójdę zjeść sobie gorącego rosołku.
[ Dodano: 2008-02-24, 12:27 ]
Acha asika82 pomelo to taki owoc, jakby połączenie grejfruta, pomarańczi i cytrynki. Waży ponad kg, jest duży i bardzo smaczny. Wczoraj sobie kupiłam i całego wpałaszowałam :ico_wstydzioch: