Dziewczynki,a na ile wyrabia się dziecku dowód tymczasowy i ile się na niego czeka?Bo Zuzi bym coś takiego wyrobiła,bo jak pojedzie z mamą do Świnoujścia,to mogłaby przejść pieszą granicą do Ahlbecku,albo na wycieczkę pojechać.
Współczuję Wam załatwiania w urzędach,strasznie tego nie lubię :ico_zly:
A co do wymiarów,to na plusie mam około 12 kg a w brzuszku 103 cm :ico_haha_02: Przy Zuzi 20 kg więcej i około 110 w pasie.
Ja byłam dziś z koleżanką pochodzić po markecie,kupiłam sobie majtki poporodowe,szczotkę do zębów do szpitala i etui na szczoteczkę.I za nic nie mogę zetrzeć z etui tego kleju po metce,próbowałam acetonu,spirytusu,gorącej wody i płynu do naczyń,dosłownie nic nie pomaga :ico_zly: A ten klej taki fe,rozmazany.Może Wy macie jakieś sposoby?A co do majtek,to kupiłam z canpola i są okropne :ico_szoking: takie fizelinowe worki :ico_haha_01: Zawsze pozostaje mi latać po szpitalu jak pingwin,jeśli nie będę ich nosić.A wprawę już mam :ico_oczko: A,i kupiłam gaziki leko do pępuszka,chociaz mam nadzieję,że ze szpitala wezmę spirytus.Bo u nas w aptece 70% nie ma,trzeba kupić butelkę w monopolowym i rozcieńczyć 2 do 1.
Miłego dnia wam życzę kochane,a tym co mają brzydką pogodę,to duuużo słoneczka.U nas pogoda cudna :-D