Co do czopa - to u mnie podobnie bylo - albo przegapilam albo odszedl w czasie porodu :ico_haha_01:
Teraz to co mi "innego" :ico_oczko: juz lecialo - ale,ze nie mam doswiadczenia w tej materii, to sie nie przejmuje :-D

no wlasnie, z tego co widze wiele jest opcji... ale jak sie wie o czyms takim to mimowolnie sie obserwuje...ja mam tak przynajmniej u siebie... :ico_oczko: dobrze ze z ginekologia mam malo wspolnego bo bym sobie do srodka rece pchala aby sprawdzac jak rozwarcie i czy szyjka skrocona :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :-D
[ Dodano: 2008-04-25, 16:05 ]
A co do czopa,to ja już sama nie wiem jak to coś wyglada,więc nie zaprzątam sobie tym głowy.

-jest w kazdym sklepie na polkach ten kremikemilko, macie sudocrem w irlandzkich aptekach??? ja prawde powiedziawszy sie nie orientuje czy u nas jest bo mam jeszcze po Wiktorku z Polski a waznosc ma jeszcze dwa lata, wiec narazie nie kupuje...
jak pojade do Polski to sie zaopatrze w przerozne kosmetyki dla maluszka a i sobie nie odmowie... wiele jest polskich fajnych i tanich firm... trzeba zadbac o siebie po porodzie :ico_haha_01: ...no i w koncu bede mogla na slonku sie poopalac :ico_brawa_01:
-czekamy wiec na fotki,ktore ktos ci zrobi,super,ze zakup sie udal :ico_oczko:Zrobilam nam kilka fotek - ale glownie widac nas a nie chuste (niestety tak to jest jak sie ma krotkie rece :ico_oczko: )
Mi schodzi bezbarwna galaretka ale korek to nie jest :ico_noniewiem: takimi malymi ilosciami ale to chyba nie to...co do czopa to jakby Wam odszedł to na pewno wiedziałybyście, że to czop. To taki galaretowaty korek w moim przypadku był bezbarwny

:ico_brawa_01: Emilko, pierwszy krok w kierunku kaspieli slonecznych wykonany :-Dapropo opalania to dzis za 5 euro kupilam sobie taki sliczny sloneczny kapelusz na plaze(czekoladowy)-nie moglam bez niego wyjsc hehe
korzystaj, korzystaj... ja na tarasie pol dnia sie wylegiwalam i ksiazeczke czytalam... az wstyd sie przyznac, ale wciagnal mnie "glupi" romans :ico_puknij:ide z synem na dwor-kolega ze swoim synem przyjda na murawe pograc w pilke,wiec sie przewietrze troszke :-D
do pozniej-przejasnilo sie,wiec trzeba korzystac :ico_oczko:
obawiam sie ze i cif nie pomoze :ico_noniewiem: ... a moze ocet?
Zulcia a na ten klej to sprobuj cifa tylko mozesz sobie zrysowac pudeleczko zrobi sie matowe!
u nas cudnie caly dzien... a na niedziele zapowiadaja 25 stopni... :ico_szoking:A u nas juz pogoda sie zepsula znow przyszly chmury :ico_noniewiem: a w niedziele podobno ma byc 20 stopni wiec juz nie moge sie doczekac :ico_brawa_01: na dlugiiiii dlugiii spacer :ico_haha_02:
No to juz sama nie wiem to moze to....pewnie we wtorek sie dowiem na wizycie...ale ten czop może odchodzić kawałkami, nie koniecznie wychodzi cały naraz
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość