Eve super zdjęcia i Szymuś fajnie dmucha :-D
Dominisia pisz jak wrócicie od lekarza,ciekawa jestem co dziś powiedzieli,ale ja to bym chyba spróbowała z innym mleczkiem :ico_noniewiem: A Jasiu ma jeszcze jakieś inne dolegliwości czy tylko ta skórka,ale to wygląda na alergie :ico_noniewiem: No i jak piszesz że to wygląda jeszcze gorzej niż na zdjęciu to masakra :ico_olaboga:
Kocura bardzo podoba mi się zdjęcie Zuzi w podpisie jak je widzę to od razu weselej :-D No i ciekawe co było Zuzince :ico_noniewiem: hmm. nie mam pomysłu ale na kolkę to chyba za duża a może tak jak pisze Mama zuzi że zmęczona była,Kacper tez płaczliwy taki .
No to są faceci :ico_puknij: mój nie lepszy :-DCymbal oczywiscie o tym nie pamieta... a juz dzwonilam i juz mieli wychodzic i dalej nie ma. I jak mam sie nie wkurzac!!!
Ula super te obrazki,wklejaj zdjęcia jak skończysz.
hmm.. zapomniałam co jeszcze.
No i ciekawe co z Aga,Ania tez dawno się nie odzywała :ico_noniewiem:
A u nas pogoda wczoraj była super,wróciliśmy do domku po 20,Kacperek zasnoł w samochodzie i już spał do rana oczywiście z pobudkami ale tak na picie chyba mamy za suche powietrze,muszę dziś ręcznik mokry położyć na kaloryfer.A poza tym Kacperek wczoraj opalił sie na buźce,tylko czółko białe bo od czapki :-D dziś już niema takiego słonka ale muszę iść kupić jakiś krem na słoneczko dla dzieci bo smarowałam bambino wcześniej.
Kacper jeszcze śpi a ja już zrobiłam obiadek,dziś rybka,Eve pytałaś się ostatnio jaka rybkę daję to odpisuje(sorki że tak późno to moja skleroza :-D ) kupiłam łososia bo akurat były filety w Lidlu w promocji a czytałam na słoiczkach w sklepie to tam są ryby dorszowate.W wogóle to Kacper przesypia ostatnio bardzo często jedzonko np. dziś pił o 8 mleczko i teraz powinien jeść o 11 zupkę a tu już 12 :ico_olaboga: