A ja mojemu małemu podaję tylko Hippa i nic więcej. naczytałam się że są BIO i te początkowe dania są z literką A czyli mało uczulające no i są super w smaku. Jabłuszko jest bardzo słodkie z Hippa no i chyba ma największy wybór smaków na rynku. Mój mały chętnie wcina i chyba nie miał z większych problemów z jedzonkiem.
kilolek, możesz na początek sama mu zrobić. Jak masz blendera to zetrze ci jabłuszko na papkę. jak jabłko będzie za kwaśne to dodaj glukozy i ok. Ja małemu często robię sama jedzonka. Kupuję mieszankę warzyw, gotuję, potem dodaję kilka kropel oliwy i w blender. Obiadek jak ta lala. :-D
A ja chyba przekonałam się do mojej spacerówki. Wczoraj oglądałam na allegro i żadna mi sie nie podobała, no może chicco
http://www.allegro.pl/item354132478_chi ... r_hit.html ale nie można go ustawić tyłem do jazdy i już odpada bo nie wyobrażam sobie nie widzieć małego.
kilolek, ja mam trzy koła ( z przodu są dwa ale jako jedno) i powiem ci że bez problemu radzę sobie z podjazdami różnego rodzaju, naprawdę :-D