drugiego dziecka nie planujemy, ja sie boje, jedno wystarczy :-)
jeszcze zmienisz zdanie :ico_oczko:
ja od razu w sumie wiedzialam ze bedziemy miec dwojeczke :-D
teraz juz jest najwyzsza pora na dzidzie...moj synek jest taki samotny... choc duzo czasu z nim spedzam i sie z nim bawie to jednak ciagnie go do dzieci...nie wyobrazam sobie aby cale zycie byl sam... u nas po sasiedzku nie ma dzieciaczkow w jego wieku... a jak do sasiada przyjezdzaja wnuki i sie bawia, to az mnie za serce sciska jak moje dzieciatko stoi przy siatce i sie patrzy :ico_placzek:
od wrzesnia Wiktorek idzie do przedszkola (zawsze do poludnia) to tam sie troche wybawi z dzieciaczkami...a po szkole bedzie w domku czekac na niego siostrzyczka :-D
trzy lata pomiedzy moimi dziecmi to troche duza roznica, ale nie moglam sie wczesniej zdecydowac bo jestem ze wszystkim sama (nie moge liczyc na niczyja pomoc... ani rodzicow ani tesciow)
[ Dodano: 2008-04-28, 13:05 ]
UUfffffffffff..... wkoncu Was doczytalam :ico_haha_02: Ale tego na drukowalyscie... :-D
A wiec melduje sie jestem w dwupaku.... :-) jeszcze nic sie nie wyklulo!
Wczoraj odpoczywalismy na dzialce i na spacerze wieczorem zaliczylismy kosciol a dzis spalam do 10 :ico_haha_01: Dopiero mama obudzila mnie telefonem :-D No ale co tam na razie moge sobie jeszcze na to pozwolic!
A tak poza tym to pogoda dzis tez piekne wiec pewnie znow wypad na dzialke bedzie :ico_haha_01: Choc mysle zaliczyc najpierw fryzjera bo ostatnio kupilam sobie farbe i sama zafarbowalam cala glowe i wygladam paskudnie na moich odrostach chwycilo na paskudny rudy a wrecz pomaranczowy kolor :ico_olaboga: Trzeba to teraz jakos naprawic :-)
A wiec zycze wam milego dnia!
no, jestes Ewelinka, a ja juz myslalam ze Kacperek sie pojawil :-D jak sie kochana czujesz?