hello...my juz spacerek chustowy zaliczylysmy...teraz Maya spi....
Lady...a dla dobrej grupy wiekowej kupiliscie tego Laptopa?bo ja mysle o takim dla maluchow...z nauka ksztaltow,kolorow itp....u nas w kazdym badz razie jest bardzo duzy wybor w takich laptopach i dla kazdego wieku inny...no i wiadomo ze nie kazde dziecko sie interesuje sprzetem...Maya np. lgnie do naszego laptopa jak mucha do lepu :ico_haha_01: a ze sobie nie poradzi to sie nie boje bo wiem ze bawi sie ladnie zabawkami od 18 mcy i na 2 latka....np ma pianinko z mikrofonem i potrafi obslugiwac wszystkie funkcje wlacznie z dmuchaniem w mikrofon :-D :ico_oczko:
Pati,swietne fotki Krystka!!!no a ten guz to niezle wyglada....to taka zdarta
skorka co?
Zborra a wy kupujecie normalny basenik do wody i pileczkami wypelnicie czy mowisz o specjalnym tym takim wyzszym do pileczek?...ja znalazlam super basenik do wody z daszkiem....szukalam takiego na necie zeby w PL mogli kupic i nonono...nie ma takich :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-04-28, 11:41 ]
http://www.elc.co.uk/age-3
tu podaje linka do zabawek w grupie wiekowej 1-2 latek....wlasnie w tym sklepie u nas dzieci moga sie bawic wszystkimi zabawkami i testowac je :-D .....gadalam z mama wlasnie i mam dla niej kupic basenik ...wiec 1 prezent zaklepany...za kase ktora dostanie kupimy napewno rowerek(taki od 12mcy do 4 lat)....i piaskownice.......a reszte sie zobaczy......chcialabym zeby zostaly jej jakies pieniazki na kontcie....wiec moze jedna z tych rzeczy sami jej kupimy.....licze tez ze beda promocje bo lato sie zbliza :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-04-28, 12:05 ]
no wiec ja juz mam jasnosc w glowie :ico_noniewiem:

i jeszcze mam rowerek wybrany tylko fotki nie da sie wkleic....
reszta prezentow niech bedzie niespodzianką!!!!!!