Hej Kobietki!
Norbert jak wczoraj po kąpieli nic nie zjadł i poszedł spać o 19.40 to zaczął się już wiercić o 23.40 więc go nakarmiłam i zjadł 150ml, potem o 4 rano - też ładnie zjadł 150ml. Ja tak twardo spałam, że nawet nie słyszałam jak Rafał z pracy wrócił i dopiero się przebudziłam jak on zdazyl sie wykapac i zabawial juz Norberta. Tak po 7 chciał go nakarmic ale maly znow to samo - krecil glowa we wszystkie strony a butelka bee. O 8 udalo mi sie go troche nakarmic, ale zjadl tylko 50ml. Sama sie juz stresuje tym karmieniem. A maly slini sie tragicznie, piastki w buzi, jak trzymam na rekach to ramie mi "podgryza", no i inne rzeczy pcha do buzi - grzechotki, ksiazeczke, pieluche.. Dzisiaj ja kupie masc na dziaselka.
CleoShe, fajne zdjątko i to w Avatarze i to z niebem z tle :ico_brawa_01:
Dzieki :ico_sorki: wszystkim :ico_oczko:
Iwona fajne zdjecia, Majka slicznie wygladala i jeszcze ta opalenizna :ico_haha_02: A w tej opasce tak slodziutko :-)
Fajnie, ze chociaz Wam weekendy dopisaly, u nas tylko sobota ladna byla i wlasnie te fotki sobie porobilismy :ico_haha_01: Ale ja sie dorobilam jakiegos przeziebienia i wczoraj co chwile kichalam a nocy nos mialam zapchany, jeszcze gardlo cos drapie :-/
Rafal za tydzien niedziele ma wolna wiec w przyszlym tygodniu bedzie pracowal tylko 2 dni i wyjezdzamy, a weekend bedziemy mieli czas by sie popakowac :ico_brawa_01:
U nas dzisiaj slonko swieci ale ciekawe czy cieplo jest :ico_noniewiem:
Niedlugo pojde na misto zakupki porobic do Polski ale wpierw lece cos zjesc na sniadanie :ico_obiadek: