A co do wagi,to moja Jula nie będzie za duża.W 36 tyg. ważyła 3000gram,więc może dojdzie do 3400 jak jej siostra :-D O wagę to się nie boję.Boję się tylko tego,że znowu popękam,bo jestem wąska w biodrach :ico_placzek: Już dr jak pobierał mi posiew,to powiedział,że straszną mam szyjkę,całą pocerowaną.A szyli mnie ponad 1.5 godz.
Zulciu, uwazam ze waga twojej corci to raczej prwidlowa jest- a 3400 Zuzanki to jest i tak sporo jak na dziewczynke i to pierwsze dzieciatko :ico_oczko:
poza tym wydaje mi sie ze twoja Jula i moja Ala ida wagowo "leb w leb" :ico_oczko:
moja lekarka od usg okreslila wage corci jako normalna, wiec sie sprzeczac nie bede :ico_oczko:
a jesli chodzi o "cerowanie" TO ponoc dobrze jest masaze wykonywac pipci aby nie popekala :-D
[ Dodano: 2008-04-29, 13:26 ]
Ja już po ktg. Znów "dobre, ale widziałam lepsze" i "mało reaktywne, pewnie mała spała". Troszkę się ruszała, ale faktycznie raczej spokojna była.
Pani doktor zaleciła zbadać jeszcze raz przed długim weekendem, więc jutro znów mnie czeka wizyta w szpitalu.
leniuszek z tej twojej Ali
szczako :-D ciekawe po kim, bo wydaje mi sie ze mamusia raczej aktywna kobietka jest :-) tatus chyba tez nie "przycina komara" przed telewizorem tylko sporty jakies uprawia :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-04-29, 13:31 ]
ja tam znowu marzę o cc
Kurde nie chciałabym aby moje dziecko było takie wieprzoweate i urodziło się z waga ponad 4 kg.
kurcze, prwade powiedziawszy
babe_boom to chyba jestes pierwsza osoba jaka znam ktorej sie cesarka marzy :ico_noniewiem: porod naturalny, to jednak naturalny... od wiekow kobiety tak rodza... wydaje mi sie ze lepiej sie to wszystko po takim porodzie naturalnym goi :ico_noniewiem:
jesli chodzi o wage maluszka, to nie mamy na to niestety wplywu :ico_oczko:
czasem drobniutkie bobaski robia wieksze spustoszenie z naszym kanalem rodnym jak te "byczki" :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-04-29, 13:35 ]
babe_boom, Majeczka to ja sie nadziwic nie moge po prostu! prawdziwa modelka z niej! synus pewnie tez bedzie przystojniak :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-04-29, 13:38 ]
Ewelina83, ale nam tu ciekawostek przedstawilas :ico_szoking: :ico_brawa_01:
w zyciu bym nie powiedziala ze ziolkami tak sobie mozna pomoc :ico_szoking: :ico_oczko: tylko gdzie ja takie rzeczy kupie?
mam krzak malin, wiec moze obskubie go i przygotuje herbatke? mozna tak?
[ Dodano: 2008-04-29, 13:40 ]
Dziewczyny a od którego tygodnia robi się to KTG, czy to w zalezności od gina?
ja nie mam i nie bede miala ani jednego ktg - tylko podczas porodu... wszystko chyba zalezy od lekarza prowadzacego :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-04-29, 13:41 ]
no jak zwykle...nie ma nikogo... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
w takim razie do pozniej :ico_oczko: