29 kwie 2008, 19:21
kurcze alescie sie rozpisaly laseczki :ico_olaboga:
czlowieka nie ma pol dnia i 7 stron musi nadrabiac
ja nie mam suchych stoo,no moze troszke,ale to co moge doradzic to super sie sprawdzil z Vichy krem na popekane piety-polecam
babe_boom Maja jak zwykle przeslodka
kurcze mnie znow plecy bola jak cholera,zwasze o tej porze daja popalic ehh
jak juz tez kiedys pisalam to podobnie jak Monia nie mialam KTG a czy bede miec to tez nie jestem pewna,no chyba raczej podczas porodu powinnam :ico_noniewiem:
sama sie zastanawiam coraz czesciej co do wagi smyka mojego
nie wiem ile moze wazyc,nie mowia mi nic -norma
Kacper wazyl 3750 g i 53 cm dlugi
ciekawe jak tym razem bedzie
co do tych proponowanych specyfikow Ewelki to mnie sie az tak nie spieszy z porodem,bedzie kiedy bedzie,za to na pewno zalezy mi by nie popekac,a jeszcze lepiej gdybym jakims cudem uniknela naciecia krocza
wiec od jakiegos tygodnia staram sie rozciagac sama krocze-czytalam kiedys w necie porady poloznych itd i tam bylo napisane,zeby jakis miesiac a nawet 2 przed wkladac palec do pochwy i naciagac w strone odbytu,po tyg wkladac 2 palce i tak w miare uplywu czasu dochodzi sie do calej dloni-ponoc
nie wiem czy to poskutkuje,ale ja staram sie choc raz dziennie zrobic takie rozciaganie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 2008-04-29, 19:25 ]
Ewelka czekam na wiesci od lekarza
ja dopiero jakies przyniose 14 maja :ico_zly:
Szczako ta twoja Ala to cwana laseczka jest,jak KTG to cisza jak makiem zasial a po bryka do woli i na pewno zaskoczy cie w najmniej oczekiwanym momencie z wyjsciem na swiat :-D
z przeczuc jakie mam to mysle,ze pierwsza jednak bedzie felicity a po niej prawie rowno ty MOniczko z Zulcia do porodu :ico_haha_02: