30 kwie 2008, 13:09
Aga brawa za zabka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ten twoj synek to tez musi byc smieszny :)
dla Amelki za postepy :ico_brawa_01:
Kacperka tez, u nas mala tez sie wierci i jest wszedzie do raczkowania sie tak bardzo bardzo zbiera ale jakos jej nie idzie, ale to hcyba troszke z lenistwa bo wie ze albo sie do turla albo jakos wymusi zeby ja gdzies przeniesc.
u nas od kilku dni mowi mama i ja jestem przeszczesliwa :-D :-D nawet rozmawialm zmama przez tel i namowilam amelkcie zeby sie odezwala a ona tak pieknie mamma :-)
wczoraj kupilam jej serniczek truskawkowy z innej firmy to znaczy sloiczek ot ym smaku, wcinala jak zawsze, potem polozyla sie na dywan i cos mi kazalo podlozyc koc, i chiwlke potem lezacc na brzuchu jej sie zwrocilo, ja ja na siedzaco a tu dwa razy jak z niej poszlo caly koc zarzygany, ona cala, raczki, wiec my biegiem do wanny i wydaje mi sie ze to albo ten smak bo cos innego albo ze inna firma, musze teraz ja poobserwowac :ico_noniewiem:
ja apropos alkoholi to wodke z redbulem calkiem moge pic, ale tez z glowa, ostatnio zdarzylo sie wypic za duzo i cierpialam :ico_noniewiem:
dzis mi sie snilo ze weszlam w spodnie sprzed ciazy :ico_placzek: oczywiscie to tylko sen :ico_placzek: nawet nie probuje bo wiem ze duzo brakuje, ale pomyslimy o drugim dzidziu za jakis czas a potem sie dopiero wezme :ico_oczko: :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-04-30, 13:13 ]
mam pytanko do zebnych dzieci-myjecie im zabki?? ja od kilku dni staram sie po wieczornym mleczku przemywac przegotowana woda i taka gumowa szczoteczka, myje zabki i tak masuje dodatkowo reszte dziasel i jej sie to podoba, poza tym to u nas u gory nic nie wodac poki co innych zabkow, slyszalam ze tak sie robi dzieciom gazikiem ale ta szczoteczka mysle ze tez moze byc :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-04-30, 13:16 ]
aha a moja amelka przechodzi teraz fascynacje oczami i to nie swoimi tylko moimi lub kolezanek jak przychodza, wczesniej myslalam ze dlatego bo mam np.pomalowane tuszem ale nawet jak nie mam to po porstu mi je chce wydlubac :ico_olaboga: i nie tylko mnie :ico_olaboga: aha i nauczyla sie wsadzac paluszka do nosa :ico_olaboga: staram sie jej nie pozwalac ale ona tylko wklada palca i wyjmuje a caluski tez byl czas ze mi puszczala, bo jej pokazalam i ona nasladowala i bylo widac na jej buzi jak sie bardzo stara zzrobic tak samo jak ja i to bylo naprawde kochane, wogole widze ze teraz bardzo nasladuje i zaczyna placzem wymuszac rozne rzeczy :ico_nienie: