Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 lut 2008, 20:12

kurcze - i sie zaczelo :ico_noniewiem:

Teraz za raczki chce chodzic :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 lut 2008, 21:30

jestem spowrotem:)
321 postów nieprzeczytanych, więc raczej nienadrobie... :ico_olaboga: :ico_szoking:

syla75
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

23 lut 2008, 22:32

NO jestes mróweczko a juz zaczynałam sie niepokoić co z wami :ico_brawa_01:
KOLKA idż w poniedziałek do lekarki może ona coś poradzi bo z tymi wysypkami to cholera wie
HEKTORKA super że ciocia bedzie się zajmowac kamilkiem
CARO fajnie z tym mieszkaniem więcej miejsca to zbawienie,moja teściowa nie chce zamienic się z nami pokojami i co na siłę nc się nie da fołda z niej i tyle
Wogóle to widze że większość z was albo się buduje albo zmienia cieszę sie razem z wami
czytam wasze posty ale nie wiem co napisać mam pustkę w głowie martynka daje popalić dzisiaj guza sobie nabiła bo puszcza się i leci nie patrzy chce szybko a ze zasypianiem koszmar tylko na dworze śpi 2 godz.a wdomu to 15min a usypiania z godzina,więc wole jezdzic po wietrze i zimnie.z jedzeniem różnie je wszystko a kaszką gardzi mleko gotuje jej na noc zwykłe łaciate i wypije a swojego nie chce ale chyba zaczne jej podawać kozie bo nie jest alergiczne chociaż po tym krowim nic jej nie jest

kamelek1
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

23 lut 2008, 23:31

czółkiem dziewczynki znalazłam chiwlkę czasu i wklejem zdjęcia , bo jakos fotosik mi zadziłał okazało sie ze poprostu zapomiałąm hasła :ico_wstydzioch: no ale nic wklejam pierwsze SPECJALNIE DLA KARIN WIDOK Z RÓWNICY - KATRIN CZARCIE KOPYTKO ZNALAZŁAM ALE NIESTEY TYLKO KOŁONIEGO PRZECHODZILIŚMY BO DZIEWCZYNKI BYŁY JUŻ SPIĄCE
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A TU CÓRKA ELEKTROWŁOSSS :ico_szoking:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kolka
Beze mnie to forum nie istnieje!

24 lut 2008, 01:35

Cześć

ja dopiero teraz. Wcześniej miałam gości (ale nie tych co zwykle :ico_sorki: ) no i w ogóle dzień na wariackich papierach.

Katrin ja chętnie dałabym Ci linka z tym domkiem, ale... zapomniałam już jaka to strona. Jak znajdę to dam :ico_sorki: Ale to wolnym czasem. No i to tylko już raczej link, bo z domku pewnie nic nie wyjdzie :ico_placzek:

Kurczę, jakaś zamotana jestem, nic więcej nie pamiętam :ico_puknij:

A- doszłam do wniosku, że ta wysypka to był jednak przesyt Kubusi, bo jak nie piła jeden dzień to zaczęła powoli, ale jednak znikać :ico_sorki: kamelek1, Piękne zdjęcia

Mordka i tak to poniewczasie przeczytasz, ale życzę miłego weekendu :-D

Mróweczka witaj :-D

Sorki, dziewczyny, ale na resztę odpisze jutro. Troszkę dziś wypiłam jestem zmęczona i nie chcę czegoś zamotać. Przepraszam Was :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Buźki wielkie dla Was. papa

[ Dodano: 2008-02-24 ]
O witam! widzę, że jestem pierwsza dziś?

Mojej Julce huśtawka chyba już się znudziła powoli :ico_placzek: Ale ona nigdy nie traktowała jej jako usypiacza- śmiała się w najlepsze na niej :-D

No tak... Jula ma wyczucie. Wpadnę potem.

caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2008, 11:11

Witam dziewczynki, dzisiaj Obrazek , bo mój skarb kończy 11 miesiecy :ico_szoking:

Mróweczko] witaj kochana, pewnie,że nie nadrobisz tyle postów, ale najważniejsze że jesteś :-) :-)

Kolka to chyba goście w porządku, najważniejsze,że nie tamci :-D , może faktycznie to było od kubusi, a ile tego wypija?

Syla a po co kozie będziesz dawała, skoro po normalnym nic jej nie jest! Oskarek też nie ma nic po zwykłym-na szczęście :-)

Kamelek super zdjęcia :-) :-) , widzę że zdowoleni z wycieczki :-) , a córka elektrowłoss- the best :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja wczoraj się pokłóciłam z moim, była to pierwsza kłotnia, po której pomyślałam o rozwodzie, nie odzywam się do niego, nie chce mi się pisać o co poszło, dzisiaj się cieszę, bo mój skarb ma urodzinki i jest ładna pogoda- w końcu, no i będziemy zmykać na spacer!

Pa pa kochane, życzę wszystkim udanej niedzieli!

Awatar użytkownika
Kolka

24 lut 2008, 12:51

caro, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OSKARKA Obrazek Obrazek

Julka wypijała ponad pół litra tych kubusi :ico_noniewiem: Teraz też widzę, że czeka na nie, wszystko inne pije na siłę, ale :ico_nienie: :ico_nienie: nie ustąpię. Z brzuszka wysypka już całkiem zeszła, tylko na pleckach trochę zostało. Chyba obejdziemy się bez lekarza, skoro przyczyna już ustalona. Uczulenie na marchew to raczej nie jest. Chyba na nadmiar prędzej :ico_noniewiem:

kamelek
ta fotka elektrowłoss jest Obrazek powala mnie na kolana Obrazek

Kurczę, co chcę popisać to Julka się wścieka :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-02-24 ]
http://pprojekt.pl/projekt288-alabaster.html Katrin- znalazłam dla Ciebie ten projekt. Szkoda tylko, że to moje marzenie, które raczej się nie spełni :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

24 lut 2008, 16:10

dla Oskarita sto lat sto lat a szczescia jeszcze wiecej!!! :ico_buziaczki_big:

hektorka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 lut 2008, 20:52

Oskarku kochany wszystkiego dobrego na te 11 miesięcy

syla75
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

24 lut 2008, 20:58

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OSKARKA OD CIOCI SYLI MARTYNKI I NICOLKI SPEŁNIENIA MARZEŃ I ZDROWKA I DUZO BUZIACZKÓW
Martynka daje buzi ale otwartym dziobem i umie schodzić z tapczanu wejść jeszcze nie bo za wysoko ale zaczyna sie wspinać a jej na noc wychodzą czerwone poliki nie wiem od czego chyba od zębów

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”