oby :ico_brawa_01: oby :ico_brawa_01:Może do jutra urodzi się jakiś śliczny dzieciaczek :-D Kolorowych snów
no to ktora pierwsza? ciekawe ktory dzidzius poczuje maj :-D ?

-ano ciekawe :ico_noniewiem: ,hm... skoro Zulci czop odchodzi to moze kto ,wie przywitamy Julcie pierwsza?? :-Dno to ktora pierwsza? ciekawe ktory dzidzius poczuje maj :-D ?

Z Zuzanką czop też mi odszedł,a urodziłam 2 tyg. później... skoro Zulci czop odchodzi to moze kto ,wie przywitamy Julcie pierwsza?? :-D
Super pomysł Emilko :ico_haha_02:a wlasnie tak sobie myslalam i dobrze by bylo jakby kazda z was przeslala swoje nr telefonow (ja poprosze na domowy i komorke jak mozna :-D )-no i jak takowe macie na mojego priva a ja skompletuje te numerki i kazdej z was taki zestawik przesle-to nam ulatwi w kontaktowaniu sie jak i relacjach po za komputerkiem np.szpitalku :-D
Nie ma sprawy,jutro się melduję :-Da jesli chodzi o nasze meldunki, to chyba najlepiej aby od jutra codziennie do poludnia kazda z nas meldowala sie na wateczku, choc krociutko- ze jest :ico_oczko: co wy na to?

-ciesze sie i tak wiec czekam na wasze numerki a pozniej ta stworzona baze numerkow kazdej z was przesle ,lacznie z moim oczywiscie :ico_oczko:Super pomysł Emilko :ico_haha_02:
-nie ma problemu,tak czy siak dobrze miec tez ten numer telefonu,roznie to bywa,nie raz dziewczynki moga nie miec dostepu do neta z roznych powodow i wtedy taki sms jest jak znalazl :-Dnajlepiej aby od jutra codziennie do poludnia kazda z nas meldowala sie na wateczku, choc krociutko- ze jest :ico_oczko: co wy na to?
-no wlasnie,tez jestem zaciekawiona :ico_noniewiem:chodzi mi o to czy sama zauwazylas czy lekarka?

Monisiu jak szykowałam się do ginki,to zauważyłam na wkładce dużo takiej bursztynowej galaretki,a dr to potwierdziła podczas badania.I tyle :ico_oczko:hej Zulciu :ico_haha_02: jak to z tym twoim czopem, bo pytalam wczesniej ale chyba nie doczytalas? chodzi mi o to czy sama zauwazylas czy lekarka?
-prawda :ico_haha_02: ,kurcze sama w to nie wierze wowod jutra maj :ico_brawa_01: nie moge uwierzyc :ico_brawa_01: NASZ miesiac :ico_brawa_01: :-D :-D :-D
ale zlecialo :ico_szoking:
-hm... dobrze wiedziec,przy pierwszej ciazy przegapilam ten moment -a moze nie zwrocilam uwagi na to,nie wiem to bylo tak dawno :-Dak szykowałam się do ginki,to zauważyłam na wkładce dużo takiej bursztynowej galaretki,a dr to potwierdziła podczas badania
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość