:ico_sorki: o jak bym chciala tez miec to za soba :ico_sorki:Monisiu jak szykowałam się do ginki,to zauważyłam na wkładce dużo takiej bursztynowej galaretki,a dr to potwierdziła podczas badania.

To nie znaczy,że zaraz urodzę,jak wczesniej pisałam,to przy Zuzi czop wypadł mi 2 tygodnie przed porodem :ico_oczko::ico_sorki: o jak bym chciala tez miec to za soba :ico_sorki:Monisiu jak szykowałam się do ginki,to zauważyłam na wkładce dużo takiej bursztynowej galaretki,a dr to potwierdziła podczas badania.
A pewnie,ze sie nie dam :ico_oczko: Bede walczyc jak lwica :-D-ach ci nasi mali,duzi mezczyzni -nie daj sie kochana :ico_nienie:Nie doczytałam Was,bo mieliśmy gości,a poza tym mój D. okupywał komputer,bo pożyczył jakąś grę :ico_zly: I od jutra będzie walka o komputer,więc nie będę tyle pewnie siedziała na TT :ico_zly:
z racji tego,ze zostalo ci 12 dni a to prawie bez dwoch 2 tyg,to moze tez sie sprawdzi :-)To nie znaczy,że zaraz urodzę,jak wczesniej pisałam,to przy Zuzi czop wypadł mi 2 tygodnie przed porodem :ico_oczko:
-oj tak,rycz tak glosno i badz zaborcza-nie da rady :ico_haha_01:Bede walczyc jak lwica :-D

szkoda Zulciu, bo milo mi sie z Toba rozmawia...Nie doczytałam Was,bo mieliśmy gości,a poza tym mój D. okupywał komputer,bo pożyczył jakąś grę :ico_zly: I od jutra będzie walka o komputer,więc nie będę tyle pewnie siedziała na TT :ico_zly:
Dziękuję :ico_wstydzioch: Mnie z Wami też :ico_haha_02:szkoda Zulciu, bo milo mi sie z Toba rozmawia.
Pewnie,że umiem,tylko nie zabardzo lubię.Chyba,że w wyścigi samochodowe :-Daby ci suie nie nudzilo, to przejmij moze playa :-) i pokaz mezowi ze ty tez umiesz zagrac :ico_oczko:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość