No więc w skrócie: spotkanie jak dla mnie bardzo udane, pogadałysmy o sprawach poważnych i pierdółkach, zjadłyśmy pyszne gofry ze śmietaną :ico_wstydzioch: no i była herbatka, kawa, czekolada (do wyboru do koloru :ico_oczko: )
Dziewczyny są bardzo otwarte i sympatyczne, no i oczywiście niezłe laski a dzieciaczki ... dużo by pisać, Lenka cudnie maszeruje na swoich długich nóżkach (dżaga z niej będzie że hoho) :ico_brawa_01: a Szymuś strzela takimi uśmiechami że mozna go zjeść. Ogólnie to wydaje mi się że Szymon z Olkiem są na podobnym etapie rozwoju, Lenka wyprzedza ich bardzo, no ale to kobieta, wiec normalne :ico_oczko: Jest wyższa od naszych chlopaków.
Po tym spotkanku i bliższym poznaniu Gosi jestem na 100% przekonana że znajdzie super faceta i będzie szczęśliwa bo naprawde fajna dziewczyna. A Eve tylko mnie utwierdziła w tym że wyjazd do UK to dla niej "Bułka z masłem"
No i jak przystało na Eve po naszym spotkanku ona jeszcze pognała do Tesco po ciuszkowe zakupki :-D :ico_brawa_01:
A teraz foty:
A co tam fotki jak jest z nami taka panna ;)
Każdy w swoją stronę (Lenka i Szymuś)
Mój ci On :)
Lenka
[ Dodano: 2008-05-02, 18:04 ]
Kocura jesli chodzi o wózek to mnie się aktualnie taki podoba ale nie wiem jak się sprawuje
http://www.allegro.pl/item356600799_woz ... a_red.html
(oczywiscie ze swojego Xlandera jestem zadowolona i to bardzo)