Witajcie
U nas pogoda małociekawa - pochmurnie jest i pewnie będzie padać ....
moje dzieciaki oczywiście wstały skoro świt - bo mama ma dzień wolny :ico_zly:
Jakoś z nadejściem wiosny forum przycichło ...
diem iza i
mama Kingi - nasze :ico_ciezarowka: nam przycichły .....
Basiu ja to chyba musze być zalogowana na blox.pl a nie na potralu gazeta.pl no nie ??? - :ico_sorki: uświadom mnie ...
iwonka jak Ci idzie praca ??? dajesz radę ... a jak Piotrus zareagował na nową sytuację ???
Kristi, i jak zdrówko ??? Tylko się nie rozchoruj .... a Marcusek to skóra zdarta z Nicolki - przynajmniej ja to tak widze .... :ico_wstydzioch:
Maggie, a Ty kiedy dolączasz do grona pracujących mam ???
Co do całowania i przytulania to ja non stop bym adulke całowała i tuliła nie rozumię jak można tego nie robic
oj musze sie przyznać że mam czasem takie chwile kiedy zostawiłabym wszystko i wszystkich - cały ten zgiełki - ..... ale na 5 minut :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
mama-emilki, mam nadzieję że pogoda Wam dopisuje i Emilka się wyszaleje ....
my jesteśmy umówieni na wtorek na 16:40 do dentysty - bo naprawdę widzę że z tymi zębami Malwiny nie jest ciekawie .... saa nie wiem co robić ... i już widze zachowanie Malwiny u dentystki .... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ja nie wiem co sie jej mogło podziac ... i dlaczego ..... Kapik ma wszystkie zdrowe i nieleczone zęby - dentystę odwiedza tylko na lakowanie "6" - sama nie wiem co o tym sądzić ... faktem jest że Tomka chrześniak - pamiętam - gdy my braliśmy ślub miał 3,5 roku i praktycznie nie miał zębów ... pozostawały mu tylko czarne kawałki i korzenie zębolków ... i pamiętam że strasznie mnie to dziwiło i przeraziło jak dziecko w takim wieku może miec kłopoty z zębami ..... i prosze .... wystaczyło poczekać 7 lat .... jejku już się boje .... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: