My byliśmy przed obiadem na spacerze, porobiłam troche fotek, kilka wklejam

nawet ja sie załapałam :-)

Patryk ostatnio cały czas gania ptaki

biegnie z kwiatkiem do tatusia

Martynka :-)

znowu zrywam kwiatki

pozniej napisze wiecej :-)

Nam babka powiedziałą, że od 5-tego rejestrują na czerwiec do neurologa i że jak się rano nie zarejestrujemy to marne szanse, że będą jeszcze miejsca :ico_szoking: więc Kuba też rano do promyka leci... :ico_oczko:Jarek musi na 4 :ico_szoking: być pod promykiem, żeby zarejestrować Ulę na rehabilitację Vojtą na czerwiec.
To się tam pewnie spotkają, my już mamy wizytę u pani neurolog z promyka za sobą, dość dobra babka (mieliśmy porównanie z badaniem prywatnym), pewnie też skieruje małego na Vojtę, więc tak czy siak, też Was czeka zajmowanie kolejki od 4 rano... hehehehehe ;-)Nam babka powiedziałą, że od 5-tego rejestrują na czerwiec do neurologa i że jak się rano nie zarejestrujemy to marne szanse, że będą jeszcze miejsca :ico_szoking: więc Kuba też rano do promyka leci... :ico_oczko:

Zastanawiam sie czemu Monia tak nagle przestała pisac, w ogóle sie nie odzywa :ico_noniewiem: Kasia tez chyba nie ma czasu zeby zajrzec :ico_noniewiem: Nie wspomnę o Mary i Misi :ico_placzek:
To masz co robić na następne dwa dni :-) heheheheA od ok. 20.40 czytam co nastukalyście podczas mojej nieobecności...
No to lece doczytac do końca.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość