Witam z ranka :-)
Jestem juz na bieżąco z tym co sie dzialo jak mnie nie było :-)
No więc :
Wszystkie fotki ktore wstawilyście są super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Nasze maluszki rosną jak na drożdżach i są coraz śliczniejsze :-D
Madziarka Martynka waży już prawie 7 kilo ???? :ico_olaboga: A taka była kruszynka jak się urodzila. Widzę że po kolei wszystkie maluszki wyprzedzają moje chucherko. Nadia 3 tyg. temu ważyła 6600. Jest długa ale szczuplutka.
Cleoshe podaj jeszcze raz wszystkie dane to uzupelnię peirwszą stronę. I baaaardzo przepraszam za takie niedopatrzenie :ico_haha_01: Poprawię się :ico_haha_01:
Justynko to ja kupiłam to nosidełko Infant Baby. Powiem Ci że jest fajnie solidnie wykonane. Nie boję sie że mała mi wypadnie. Można nosic w 5 pozycjach.
Iwonka fajnie że chrzciny macie już za soba, a dziewczynki były takie grzeczne :ico_brawa_01:
I oczywiście brawa za pierwsze ząbki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: My też chyba powoli już ząbkujemy bo moja córcia zrobiła sie bardzo grymaśna i strasznie mocno wszystko pcha do buźki i się ślini.
To by było na tyle bo moj bąbelek sie obudził. Zajrzę później. Pa.
[ Dodano: 2008-05-05, 09:39 ]
Ogromne buziaki i serdeczne życzonka dla wszystkich dużych i maluśkich którzy obchodzili swoje święto jak mnie nie było :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Wszystkiego naj naj naj także dla Mirusia i Majki :-D Na ten miesiąc trzeba chyba żtczyc bezbolesnego ząbkowania :ico_oczko: