skąd ja to znam ale od poniedziałku mam mocne postanowienie zmiany w swoim wyglądzie, nawet kupiłam sobie tabletki,skoro nie moge sama to będe miała pomocników :ico_oczko:Mobilizacja jest, chudnę nawet 4/5 kg i co z tego jak zaraz nadrabiam 6 :ico_olaboga: Odechciewa mi się odchudzać w takiej sytuacji...
Ja też mam, jak zwykle po wizycie w sklepie, tylko ciekawe jak długo :ico_zly: Zastanawiam się nad kopenhaską tylko pewnie nie dam rady :ico_wstydzioch: , bo prawie nikt nie daje. Ale zrobić coś muszę, bo wydaje mi się, że jem mniej a jakoś mnie więcej :ico_olaboga: . No a na pewno opuchlizna głodowa to to nie jest :ico_haha_01:od poniedziałku mam mocne postanowienie zmiany w swoim wyglądzie
ja po prostu poszłam do apteki poprosiłam i dostałam :-D :ico_sorki: pytała się tylko czy kiedyś je brałam i odpowiedziałam że tak i dostałam ...oj cos bym zjadła ale nie i koniec...na obiadek zjadłam kawałek mięska i buraczków troszkę,później wypije sobie kefirek i to wszystko na dziś a wieczorem troszkę ćwiczeń :ico_sorki:mi nikt ich nie przepisze:(u nas sa lekarze do bani:(
w porównaniu do tego co jadałam w ciągu całego dnia a raczej wieczora to nie ma tego dużo :ico_noniewiem:kurcze to głodówka
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość