hej :-)
Wróciłam :-) To znaczy z Dźwirzynia wróciliśmy w niedziele wieczorem ale dopiero teraz wszystko uporządkowałam i mogę tu zajrzeć.
A więc było super, pogoda bardzo ładna, no nie taka jak dziś i wczoraj ale opalić sie oplaiłam, Agatka też hehe na twarzy :-) Wkleję zdjecia i myślę że to one powiedzą to co ja chcę powiedzieć, żźe było super, super, super, Agatka w nocy ładnie tam spała, podróż 6 godzinną też dobrze zniosła bo większość przespała hehe Tylko w sobote co trochę popadało a tak to hulaj duszo....
i przepraszam za ilość zdjeć :-)
[ Dodano: 2008-05-06, 12:16 ]
Zauważyłam że mam chyba z 11 stron do przeczytania :ico_olaboga:
Kiedy ja to nadrobię hehe
karolas również złóż życzenia Kacpiemu ode mnie i Agatki, oby rósł zdrowo, wesoło i był zawsze uśmiechnięty.
Wysłałam Ci mmsa z wakacji dostałaś? Tak w piątek to było?
Małgorzatko po suwaczku widzę że już ostatki masz :) Kurcze ale przeleciało, ale zobacz zapowiadają cały czas ładną pogoda i ciepłe lato, zatem Dzidzi będzie ciepło, na spacerki będziesz mogła prędko wyjechać... same plusy hehe
kajunia tak za bardzo nie jestem w temacie, ale domyślam się że myślałaś że jesteś w ciaży :-) Też tak raz miałam, ale w sumie jak się okazało że to fałszywy alarm to nawet się ucieszyłam, a potem i zasmuciałam....a Ty jakie masz odczucia? Chciałabyś już druga Dzidzi?