Czółko!!!
No dzięki, ale z Hani chodzenia morał taki, że nawet nie dała się nagrać...dziś mniej chodzi niż wczoraj. Ale jest powód...dała se zajrzeć do buzi i co? druga górna 2wychodz, więc jak znam moje dziecko to w nocy będzie ryk! trudno, wyjdzie ta, potem jeszcze jedyneczka górna i może trochę spokoju będzie?
Massumi ja jakoś przeoczyłam Was wypad do Karpacza...a gdzie nocowaliście?? w samym Karpaczu??? możesz coś polecić? a nie bałaś się iść z MisiUlą na Śnieżkę???? :ico_szoking: ponoć takie wysokości są nie do konca ok, no i te zmiany pogody...ja mam pewne obawy przed taką wyprawą w czerwcu. ale co mówisz? iść czy nie iść???
No laseczki, piszcie te prace i zaliczajcie egzaminy! trzymam kciuki!!! i podziwiam, padam przed Wami na kolana :ico_sorki: za cierpliwość...
Widzę, że fajnie się bawicie z maluchami! moja też ostatnio świetnie się zabawia. Ale ona raczej chodzi własnymi ścieżkami. A co do szafek...to uwielbia...jak tylko otwieram jakąs szufladę z ubraniami, to ona już stoi przy mnie! i sama sobie otwiera szuflady z butami i czapkami i wywala...przymierza...ech, kobieta!
Ogólnie dziś ok...chociaż przez ten ząb marudna trochę. Do tego moja mama jakaś...gorączkę ma nie wiadomo skąd. Ja już stres, żeby nie zaraziła Hanki tym niewiadomo czym...
Poza tym w porządku. Nie mogę się tylko doliczyć kiedy miałam @...i kiedy się spodziewać kolejnej :ico_haha_01:
Uciekam, chyba czas poprasować, bo stos rośnie...to co? do później?
[ Dodano: 2008-05-06, 22:58 ]
Wy śpicie...a ja Wam zaserwuję moje dziecko
http://pl.youtube.com/watch?v=R_ilu1FThC8