Hej,
Dorotka jeju ze zdjęć wynika że super się bawiliście :ico_brawa_01:
Agatka już taka duża pannica i jaka strojnisia hihih, a ta większa dziewczyneczka to kuzynka??
Fajne zdjęcia, gratuluję wpypoczynku!
Jeśli chodzi o drugą dzidzi (bo piszesz że nie jesteś w temacie :ico_haha_01: ) to staramy się o nią od miesiąca, i parę dni temu pisałam dziewczynom że okres zazwyczaj regularny mi się spóźnia no i wszystko już wskazywało na to a jednak w nocy z niedzieli na poniedzialek dostałam ten wstrętny okres :ico_zly: . A co do moich odczuć to troszkę byłam smutna bo bardzo już pragnę drugiego maleństwa :-D
Małgorzatko dużo, dużo zdróweczka dla Wojtusia, nie wiem kochana co Ci poradzić na katarek jeszcze co by mu ulżyło :ico_olaboga:
A spokoju życzę Tobie i mężowi :ico_haha_01:
Co do mojej domniemanej :ico_ciezarowka: to testu nie musiałam robić bo @ przyszła niespodziewanie i to ze zdwojoną siłą :ico_zly: :ico_nienie: :ico_zly:
Mamcia jeny co Julce się stało tzn. jakiś upadek czy uderzyła o coś :ico_olaboga: Boże bidulka malutka pewnie ją wszystko boli, bardzo Wam współczuję i modlę sie by ząbki jej nie wypadły i wszystko się dobrze zagoiło :ico_haha_02:
[ Dodano: 2008-05-06, 19:12 ]
A co do ząbków to u nas wynurza się już dziesiąta sztuka. Jeny te ząbki rosną u nas jak po deszczu jeden po drugim :ico_olaboga: