Hejka!!!
Witamy się i my :-D Dzisiaj u nas paskudnie strasznie, więc stawiam :ico_kawusia: i ciacho na lepszy humorek.
Klaudia witaj w domku :ico_brawa_01: Jak minął lot?
A @ wciąż nie mam Gosia Ty miałaś podobne objawy jak ja-też przeszło?
no ja też nadal nie mam, czytałam na babyonline że jak się karmi częściej niż co 6 godzin, to zazwyczaj @ się nie pojawia . No zobaczymy, ale brzuch mnie czasem boli dziwnie :615:
Dziewczynki okazuje się, że mój facecik zaczyna ząbkować :ico_olaboga: Jeszcze mu się nic nie przebija co prawda, ale teraz ząbki wstawiają się w dziąsełka i on to już czuje. Kupiłam mu bobodent i po posmarowaniu uspokoił się od razu. Widziałam się wczoraj z moją pediatrą i mu zajrzała przy okazji w pyszczek i potwierdziła moje przypuszczenia.
Dajecie juz coś swoim pociechom oprócz piersi?
ja zaczęłam teraz soczki z jabłuszka dawać. Mam zamiar wprowadzić marcheweczkę, jabłuszko i inne warzywka ze słoiczka oraz kleik ryżowy, który będę dawać z moim mleczkiem. Skonsultowałam się wczoraj z tą doktorką i powiedziała, że jeśli dzidziuś ma ochotę na nowe smaki, to można mu to już dawać. Z kaszki manny rezygnuję do końca 7 miesiąca. No i oczywisciew cały czas cycuś :-D
a tam cały kibelek zalany piochtaminą przez Kubę
no to miałaś wczoraj nockę :ico_olaboga:
Pinko pisałaś chyba niedawno o jakimś gryzaczku który poleciła Ci znajoma. Możesz wkleic fotkę? Kuzynka też mówila mi o gryzaczku ze szczoteczką i nie wiem czy to to samo.
no właśnie :-) jestem za :ico_sorki:
Kasiu jak pięknie wygląda moja Synowa u Ciebie w opisie :-D :ico_oczko:
Marcia o banku miałaś napisać :604:
miłego dzionka! pa!
[ Dodano: 2008-05-08, 11:10 ]
a tu mój śpioch 20 min temu :-D
[ Dodano: 2008-05-08, 11:13 ]
a tu jak dostał soczek, po raz pierwszy w śliniaczku :-)
[ Dodano: 2008-05-08, 11:16 ]
a tak pięknie było wczoraj :-D widok z balkonu :-)
Kurcze a teraz pada. Na jutro umówiłam się z
Gosią_mz, żeby nam tylko pogoda nie pokrzyżowała planów :ico_zly: