Hej
karolas, aga Oj współczuje bólu głowy i mogrent nie życzę najwiekszemu wrogoi- bo wiem co to znaczy- sama jestem migrenowcem i to na dodatek mam migrenę z aurą :ico_szoking: Masakra! To jest to co wam opisywałm kiedyś!
Zdjęcia śliczne Karolko!
Wojtuś Ciag dalszy choroby i nie przespanych nocy ... chociaż i tak bylo znośniej niż poprzednio!
A ja się czuje ok, mimo, że TEN dzień zbliża się dużymi krokami ... Eh ..teraz mi się jakoś dłużyć zaczęło!
[ Dodano: 2008-05-08, 10:36 ]
a do tego mam jeszcze drętwienia, buzi, języka, zębów i prawej części ciała a na koniec mam zaburzenia mowy. To w skrócie...
No to mamy to samo ..To jest własnie migrena z aurą ... okropność!
[ Dodano: 2008-05-08, 10:41 ]
Eh ...gdybym mogła to bym wzięła to wszytsko na siebie byle oszczędzić moje słonko ale się nie da ... Serce mamy jest naprawde miękkie .. Teraz jak mam swoje dziecko to wiem dlaczego mama tak sie o nas martwiła, często nie spała w nocy czuwając przy nas, tak się zamartwiała kiedy byliśmy chorzy .. Teraz to wiem, wcześniej na nią narezkałam, że jest przewrażliwiona ..ale teraz nie uważam juz tak, bo wiem co to znaczy być mamą .. KOCHAM CIĘ MAMUSIU !!!!!!!!!!!!!!!
PS. Czy ja Wam wspominałam, że wygrałam 200 zł w konkursie TT ? No to ten pamiętnik co pisze, był do wyboru fotelik dla dzidziusia albo jego równowatośc, no to wolałam kase bo fotelik już mam a tak kasa się zasze przyda!