Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...
Agi & Maya
Katrin, kiedy Ty spisz? Ubranko dla Antosia fajne. Takie lobuzerskie :ico_oczko: i za razem odswietne. Moze jednak maz da sie przekonac i nie bedziesz musiala Antosia przebierac. Znalazlas butki??
tez zastanawialismy sie... moze sni im sie, ze mleka brako :-) ...a tak na powaznie, to nie wiem :ico_noniewiem: Maya tak bardzo plakala, jakby ktos wyrzadzil jej straszna krzywde... dwa razy w ciagu jednej nocy.ale co takim dzieciom moze sie straszengo snic,skoro horrorow jeszcze nie ogladaja?
Udanej imprezki urodzinkowej!!!!!!!!!!
Mroweczka, z Erysia to taki smiechulec :ico_oczko: Superowo wyglada na fotkach. Taki amorek do schrupania.
Kamelek, mam nadzieje, ze dzidziusiowi i jego mamie juz nic powaznego w tym momencie nie grozi :ico_sorki: Niby porod, to taka naturalna sprawa, jednak moze wydarzyc sie wiele przykrych niespodzianek. Dawniej wiele kobiet umieralo wydajac na swiat nowe zycie.Na szczescie teraz lekarze wiecej wiedza i dysponuja sprzetem, ktory ulatwia diagnozowanie.
Kari, slodki byl ten buziak od Krystianka :-) Nie plakusiaj, pogoda ma sie u Was poprawic. Weekend zapowiadaja sloneczny i temp. ok. 20 st. Zatem planujcie spacerki :-)
[ Dodano: 2008-05-09, 05:19 ]
Marvinka
cisnienie tacy znajomi moga podniesc...poprostu swinstwo. Pomysl z Twoimi urodzinami bardzo mi sie podoba. Spedzicie czas tylko we dwoje, odprezycie sie...Z 4 par ktore zaprosilam , tylko jedna przyszla. Inni sie wykrecili choroba , jakismis pryszczami, albo wogole sie niezameldowali i nawet nieprzeprosili ze zapomnieli